Ποιους «καίει» το φύλλο αγώνος του Απόλλωνας-Εθνικός!

by Aquafeed 24

Τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση Απόλλωνας-Εθνικός, καταγράφηκαν στο επίσημο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Για το επεισόδιο εντός αγωνιστικού χώρου δόθηκαν αποβολές με αντικατάσταση και κίτρινες κάρτες, ενώ λίγο πριν από το φινάλε δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού Κουντουδιός.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Φύλλο Αγώνα:

“Ένα λεπτό πριν από τη λήξη α’ οκταλέπτου δημιουργήθηκε ένταση από φιλάθλους Εθνικού. Χτύπαγαν το σκέπαστρο της ομάδα “Απόλλων”. Ο αγώνας διεκόπη για ένα λεπτό και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα συνεχίστηκε. Στο 5.30 πριν από τη λήξη της τέταρτης και τελευταίας περιόδου δημιουργήθηκε πάλι ένταση από φιλάθλους του Εθνικού, με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να γλιστρήσει από τα κάγκελα και να πέσει μέσα στο κολυμβητήριο και να χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά. Άλλαξαν θέση οι πάγκοι και πήγαν από την απέναντι πλευρά και ο αγώνας συνεχίστηκε.

Στο 1.10 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού Κουντουδιός για έντονη διαμαρτυρία, παρότι είχε παρατηρηθεί για τον ίδιο λόγο νωρίτερα”.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA