Φέρνει (θετικές) ανακατατάξεις η δεύτερη μεταγραφική περίοδος!

by Aquafeed 24

Ευχάριστη και ιδιαίτερα χρήσιμη ήταν η προσθήκη δεύτερης μεταγραφικής περιόδου στις κατηγορίες της Α1 και Α2 ανδρών, γυναικών, με την Διοίκηση της Ομοσπονδίας να δημιουργεί έτσι πεδίο δράσης στις ομάδες για να ενισχυθούν ή να διαφοροποιήσουν τα ρόστερ τους.

Από 1η Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου, οι ομάδες έχουν δικαίωμα να πάρουν αθλήτριες/αθλητές και ήδη έχουν αρχίσει να επιτυγχάνονται συμφωνίες τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε μετά την αλλαγή του έτους. Σημειώνεται ότι η δεύτερη μεταγραφική περίοδος αφορά, πέραν των ξένων αθλητριών/αθλητριών, Έλληνες αθλητές οι οποίοι ωστόσο ΔΕΝ είχαν μεταγραφεί στο τωρινό σωματείο τους κατά τη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο (16/8 – 30/9).

Επομένως, οι όποιες ανακατατάξεις θα προκύψουν από παίκτες, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη σε ένα σωματείο από πέρυσι και για οποιοδήποτε λόγο επιθυμούν να αλλάξουν αγωνιστικό περιβάλλον. Φυσικά, αυτό δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον ως προς το ποιες ομάδες θα ενισχυθούν, με ποιους αθλητές, κάτι το οποίο έχει ως απόρροια να εμφανιστούν ομάδες με διαφορετική δυναμική στη συνέχεια των πρωταθλημάτων, κυρίως της Α1 ανδρών και γυναικών, στο δεύτερο και κρίσιμο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Παιδιά τα οποία ανήκουν σε έναν σύλλογο από την προηγούμενη σεζόν ή τα προηγούμενα χρόνια γενικότερα και για διάφορους λόγους (αγωνιστικούς, οικονομικούς και κυρίως για εμάς ψυχολογικούς…) επιθυμούν να αλλάξουν αθλητική στέγη, έχουν πια αυτή τη δυνατότητα και ήδη παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον οι μεταγραφικές κινήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν την τελεσφόρησή τους.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA