Έκκληση για βοήθεια σε αθλήτρια που δίνει μάχη για τη ζωή της από τον ΟΦΗ

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τους φίλους του συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν, να συνδράμουν, στον αγώνα ζωής που δίνει μια αθλήτρια του συλλόγου, σεβόμενος παράλληλα την επιθυμία της οικογένειας για τη μη δημοσιοποίηση ονομάτων και περαιτέρω πληροφοριών.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τους φίλους του συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν, να συνδράμουν, στον αγώνα ζωής που δίνει μια αθλήτρια του ΟΦΗ, η οποία θα χρειαστεί να νοσηλευτεί στο εξωτερικό, για να δώσει μαζί με την οικογένεια της, το μεγαλύτερο αγώνα, της ζωής της.

Ας προσφέρουμε λίγο κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους αυτούς, αυτές τις Γιορτινές μέρες, στο “Γολγοθά” που έχουν να ανέβουν, με την ευχή, να τα καταφέρουν.

Με την βοήθεια όλων μας, μπορούν να βγούν νικητές!

Παράκληση της οικογένειας, είναι να μην δημοσιεύσουμε ονόματα, για ευνόητους λόγους, ωστόσο, όλα τα στοιχεία, όπως και ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού της οικογένειας, είναι στην διάθεση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Οποιος επιθυμεί να συνδράμει για αυτόν τον καλό σκοπό, μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο 2810-311525 και να του δοθούν λεπτομέρειες και κατευθύνσεις για το πως μπορεί να βοηθήσει.

Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο. #ofierasitechnis

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA