Φάνης Κουντουδιός: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο προπονητής του Εθνικού Πειραιά Φάνης Κουντουδιός, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr για την ισοπαλία (9-9) στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το απόγευμα το Σαββάτου στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ο προπονητής των κυανόλευκων μίλησε για την ροή του παιχνιδιού, για το πως αισθάνεται για το αποτέλεσμα αλλά και για τις διαιτητικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Φάνης Κουντουδιός στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Καταρχάς ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι, πιστεύω ότι ο λίγος κόσμος (λόγω covid) που ήρθε να το δει, το χάρηκε. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά, ξεκινήσαμε ιδανικά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι όσον αφορά την άμυνα μας, και στην επίθεση εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Δυστυχώς το παιχνίδι κάποια στιγμή χάλασε, από τη στιγμή που δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα, παρ’όλα αυτά το ξαναφέραμε πάλι στα ίσα, και πιστεύω ότι στο τέλος είχαμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες να το κερδίσουμε, και να πάρουμε εμείς τη νίκη».

«Δε ξέρω ποιο θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι, ωστόσο εγώ προσωπικά αλλά και οι παίκτες μου, το εκλαμβάνουμε ως ήττα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο μισό και πιστεύω ότι αν συνεχίζαμε να παίζουμε με αυτό το ρυθμό και 6 με 6 θα κερδίζαμε. Τώρα όσον αφορά τη διαιτησία, για ακόμη μία φορά είμαι πολύ μπερδεμένος, με μπέρδεψαν πάρα πολλά σφυρίγματα. Θεωρώ ότι πρέπει οι ίδιοι οι διαιτητές να το ξεμπερδέψουνε μόνοι τους, γιατί όταν βλέπουμε ευρωπαϊκά παιχνίδια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, εδώ δεν είναι ξεκάθαρα».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ethnikos.org

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA