Πηγή: alimoswaterpolo.com

Κάτι παραπάνω από απλή ικανοποίηση και περηφάνια επικρατεί στις τάξεις του Αλίμου ΝΑΣ Betsson μετά την ιστορική – πρώτη συμμετοχή στην ιστορία του συλλόγου στο LEN Champions League, η οποία συνοδεύτηκε με μια θριαμβευτική πρόκριση από τον Όμιλο της Βουδαπέστης. Το εξαιρετικό σύνολο του Πάνου Βέργου σε συνδυασμό με την επιστροφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη στην Ευρώπη, άρπαξε την ευκαιρία και επιβεβαίωσε διεθνώς ότι… «ο ΆΛΙΜΟΣ ήρθε για να μείνει», φεύγοντας από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με απολογισμό τριών νικών και μόλις μίας ήττας στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς.

Πολύ σύντομα – το μεσημέρι της Τρίτης 26/09, ο ΆΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson θα γνωρίσει τους βασικούς του αντιπάλους (3) για το Group Stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου σίγουρα θα βρεθεί σε έναν εκ των τεσσάρων βασικών Ομίλων – όντας φυσικά μέσα στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης πλέον. Με την ανυπομονησία για ακόμη σπουδαιότερα αποτελέσματα να είναι διάχυτη μεταξύ αθλητριών και επιτελείου, η Ευδοκία Τσιμάρα έκανε τον δικό της σύντομο απολογισμό μέσω του alimoswaterpolo.com αγωνιζόμενη για πρώτη φορά σε επίπεδο Champions League, όπως και πολλές ακόμη αθλήτριες του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson.

«Αν μου έλεγε κάποιος πέρυσι, όταν υπέγραψα με τον Άλιμο, πως φέτος θα έπαιζα στο πρώτο μου Champions League… δεν θα το πίστευα. Παρότι είμαστε μια νέα ομάδα στην Α1 και ποσό μάλλον στην Ευρώπη, καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ήταν πράγματι μια συναρπαστική εμπειρία με πολύ ανταγωνιστικές και ιστορικές ομάδες που θα μου μείνει αξέχαστη. Έχουμε πολύ καλό υλικό στο σύνολό μας και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας ένιωσα ότι ταίριαξα με όλα τα κορίτσια. Έχουμε πολύ χρόνο, όρεξη για δουλειά και εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Είμαστε αποφασισμένες να δουλέψουμε πολύ σκληρά και ανυπομονούμε για την επόμενη φάση του Champions League, ελπίζοντας να είμαστε πολύ ανταγωνιστικές και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε».