Ευάγγελος Κοζομπόλης: «Μια θαυμάσια εικόνα που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με απόλυτη επιτυχία, έγιναν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ οι Χειμερινοί Αγώνες ΟΠΕΝ, που επανήλθαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα μετά από δύο χρόνια.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης της Κ.Ο.Ε., Ευάγγελος Κοζομπόλης, κάνει τον απολογισμό των Αγώνων και δεν κρύβει την απόλυτη ικανοποίησή του καθώς «Η αγωνιστική εικόνα τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι πολύ καλύτερη του αναμενόμενου! Ωστόσο δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε, υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουμε στην επίτευξη των τελικών μας στόχων».

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο κ.Κοζομπόλης στο koe.org.gr:

«Σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας της ΚΟΕ να αναβαθμίσει το επίπεδο των αγωνιστικών διοργανώσεων κολύμβησης, ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί αγώνες κολύμβησης ανοικτής κατηγορίας (OPEN), οι οποίοι διεξήχθησαν 25-27.2.2022 στο ΟΑΚΑ.

Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή και όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή μιας τόσο όμορφης αγωνιστικής διοργάνωσης υψηλού επιπέδου, εφάμιλλου μεγάλων διεθνών συναντήσεων.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, παρά τις πολλές απουσίες κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών-τριων, λόγω ασθενείας, μικρό- τραυματισμών και σπουδών στο εξωτερικό, τα αποτελέσματα ήταν στο σύνολό τους εξαιρετικά!

Μεγάλη συμμετοχή (ίσως η μεγαλύτερη των τελευταίων 10 ετών), πολύ υψηλός συναγωνισμός σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα, πολλά ατομικά ρεκόρ, νέες πανελλήνιες επιδόσεις, επίτευξη ορίων για Ευρωπαϊκά  Παγκόσμια πρωταθλήματα και ανάδειξη σημαντικού αριθμού νέων ταλαντούχων κολυμβητών-τριων σε όλο το φάσμα των ηλικιών, ακόμα και στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών, συνθέτουν μια θαυμάσια εικόνα που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση, η αγωνιστική εικόνα τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι πολύ καλύτερη του αναμενόμενου! Ωστόσο δεν θα πρέπει να επαναπαυθούμε, υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουμε στην επίτευξη των τελικών μας στόχων.

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές για ακόμα καλύτερη συνέχεια στους αθλητές και τους προπονητές τους, καθώς και όσους στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα αυτή τη σπουδαία προσπάθεια (Γονείς, Σωματεία, Επιστημονικοί συνεργάτες, Εθελοντές, Χορηγοί, Κριτές, Διοικήσεις και προσωπικό αθλητικών κέντρων)».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA