Έχει ανέβει και το δείχνει!

by Aquafeed 24

Αγωνιστική άνοδο βιώνει η ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης, η οποία μετά το φοβερό διπλό στις Συρακούσες επί της Ορτίτζια για το Euro Cup, συνέχισε με διπλό στην έδρα του Π.Φαλήρου για την 6η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν επικράτησαν 12-5 της ομάδας του Τεό Λοράντου, όντας ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν τους 13 βαθμούς.

Σε ένα παιχνίδι οργανωτικά πολύ καλό από τους ανθρώπους του ΑΟΠΦ, ο ΝΟΒ μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε να προηγείται με 0-5 και 1-6 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το Π.Φάληρο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό μιας πολύ πιο έμπειρης ομάδας που φέτος τα έχει πάει εξαιρετικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και διεκδικεί την πρόκρισή της στο Φάιναλ Φορ του Euro Cup.

Το Π.Φάληρο παραμένει στους έξι βαθμούς, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στη Γλυφάδα για ένα σημαντικό ντέρμπι με τον ΑΝΟΓ.

Οκτάλεπτα: 0-4, 3-4, 1-3, 1-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Τεό Λοράντος): Κατσαγούνος Δ., Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής 1, Βιτέλλας, Τοράκης 1, Τσολακούδης, Ρομπόπουλος, Αλεξίου 2, Τρούλος, Μητράκης, Κατσαγούνος, Αθυμαρίτης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μάριος Κάσδαγλης): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 2, Αφρουδάκης 3, Μπούχα 2, Ποντικέας 1, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 2, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης, Δήμου.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λάμπος Μιχαηλίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA