Έξαλλοι οι Κροάτες με Προ Ρέκο! Έσπασαν το συμβόλαιο του Σούκνο οι Ιταλοί!

by Aquafeed 24

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα στον κροατικό Τύπο, τα οποία υποστηρίζουν ότι η Προ Ρέκο προέβη σε μια κατάπτυστη κίνηση, δηλαδή στον τερματισμό του συμβολαίου του Σάντρο Σούκνο.

Ο Κροάτης αστέρας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με την καρδιά του και οι συμπατριώτες του έβγαλαν στην επιφάνεια το θέμα χαρακτηρίζοντας τους Ιταλούς μικρόψυχους σαν σύλλογο.

Το θέμα, φαίνεται ότι, επιβεβαιώνεται καθώς ενόψει Γουόρλντ Λιγκ ο Ίβιτσα Τούτσακ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έκανε η Προ Ρέκο είναι απάνθρωπο», ενώ ο Πέρισα Μπούκιτς σημείωσε με στόμφο: «Ας είναι αυτή η περίπτωση ένα παράδειγμα για τους Κροάτες παίκτες, ότι είναι καλύτερο να παίρνεις λιγότερα λεφτά σε έναν σύλλογο, αλλά τουλάχιστον να σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο και όχι σαν περιουσιακό στοιχείο»!

Το ζήτημα είναι άκρως σοβαρό και η Προ Ρέκο δεν έχει πάρει θέση επίσημα, ωστόσο αν τα γεγονότα ισχύουν τότε το σπουδαίο οικοδόμημα του ιταλικού συλλόγου θα δεχθεί ένα ισχυρό πλήγμα στην εικόνα του.

Υπενθυμίζεται ότι δια στόματος Μαουρίτσιο Φελούγκο, του προέδρου της Προ Ρέκο, είχε τονιστεί ότι ο ιταλικός σύλλογος θα σταθεί δίπλα στον Σούκνο, ωστόσο μένει να αποδειχθεί αν το ενδιαφέρον ήταν πρόσκαιρο και επιφανειακό, εν τέλει.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA