Εξαιρετική εμφάνιση από Πλατανιώτη στη Βουδαπέστη!

by Aquafeed 24

Με την 4η θέση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Σόλο, στην τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στο διεθνές μίτινγκ της σειράς FINA World Series της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης, στη Βουδαπέστη, την Κυριακή (20/5) το μεσημέρι.

Η πρωταθλήτριά μας εκτέλεσε πολύ καλά το πρόγραμμά της και πήρε καλύτερη βαθμολογία από το Τεχνικό, συγκεκριμένα 89,8332 β., επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλό δρόμο στην προετοιμασία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αυγούστου στη Γλασκώβη. Στον αγώνα πήραν μέρος πολλά από τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου στερεώματος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Βαρβάρα Σουμπότινα με 95,3330 β., το ασημένιο η Ουκρανή Γελιζαβέτα Γιάκνο με 92,7999 β. και το χάλκινο η Ιταλίδα Λίντα Τσερούτι με 91,6001 β. Μετείχαν συνολικά 17 αθλήτριες στον τελικό του Ελεύθερου Σόλο και η Πλατανιώτη ήταν 6η αρχικά, αλλά επειδή το 3ο  και το 5ο στην κατάταξη Σόλο ήταν τα δύο έξτρα ουκρανικά (από την ίδια χώρα με την ασημένια), δηλαδή οι Αναστασία Σαβτσούκ και Μάρτα Φιεντίνα αντίστοιχα, η Τσερούτι πήρε το χάλκινο και η Ελληνίδα κατατάχθηκε επίσημα 4η.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Σόλο μπορείτε να τα δείτε δίπλα στις ΦΩΤΟ στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Έτσι η ελληνική αποστολή με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη (Σόλο Τεχνικό και Ελεύθερο) και Άννα Μαρία Ταξοπούλου / Γεωργία Βασιλοπούλου (Ντουέτο Τεχνικό και Ελεύθερο) επιστρέφει με τέσσερις 4ες θέσεις στο συγκεκριμένο μίτινγκ.

Τις αθλήτριές μας συνόδευαν η ομοσπονδιακή προπονήτρια και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής του αθλήματος στη FINA Μαρία Θηβαίου και η τεχνική σύμβουλος στην ΚΟΕ Ελένη Κουγιά, ως διεθνής κριτής.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA