Ούτε 100 ημέρες δεν έμειναν για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκόβης!

by Aquafeed 24

Λιγότερο από 100 ημέρες έμειναν ΜΟΝΟ μέχρι τη μεγάλη διοργάνωση της Γλασκόβης και του Βερολίνου που θα φιλοξενήσουν σε συνδυασμό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ένα εκατομμύριο κάτοικοι, επισκέπτες, θεατές και μέσα μαζικής ενημέρωσης θα αποτελέσουν μέρος της αθλητικής και πολιτιστικής εμπειρίας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκόβης του 2018 που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου.

Περισσότεροι από 3.200 αθλητές από 52 χώρες θα ταξιδέψουν στη Σκωτία στο πλαίσιο της  συνολικής αντιπροσωπείας 8.500 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης και των αξιωματούχων.

Η Γλασκώβη θα φιλοξενήσει έξι αθλήματα – Κολύμβηση, Ποδηλασία, Γκολφ, Γυμναστική, Κωπηλασία και Τρίαθλο. Στη γερμανική πρωτεύουσα θα παρευρεθούν 1.500 αθλητές να αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 12 Αυγούστου.

Οι τηλεθεατές σε τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία εκτός από το να παρακολουθήσουν σε ζωντανές μεταδόσεις τους αγώνες, να θαυμάσουν και το όμορφο τοπίο της Σκωτίας.

Παράλληλα με τους αγώνες, διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην πλατεία George της Γλασκόβης, στο Merchant City, στο Perth, στο Stirling, στο East Dunbartonshire και στο Εδιμβούργο.

Η Γραμματέας Τουρισμού Fiona Hyslop σχετικά με τη διοργάνωση, δήλωσε:

«Αυτός ο Αύγουστος, οι επισκέπτες από όλη την Ευρώπη θα γνωρίσουν το διάσημο θερμό μας καλωσόρισμα και θα ανακαλύψουν γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη Γλασκόβη έναν παγκόσμιο προορισμό και ασυναγώνιστο οικοδεσπότη για μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις. Το Glasgow 2018 θα ενισχύσει περαιτέρω τη φήμη της Γλασκώβης ως μία από τις πέντε κορυφαίες πόλεις Ultimate Sports στον κόσμο, με τον αθλητισμό να συνεισφέρει 370 εκατομμύρια λίρες στην τοπική οικονομία σε ετήσια βάση.»

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν!

 

 

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA