Το πρωτάθλημα φέτος και συγκεκριμένα τα πλέι οφ για δεν έχουν τελειώσει για πολλές ομάδες ωστόσο οι κινήσεις σχεδιασμού και εκτέλεσης του πλάνου της επόμενης χρονιάς έχουν ήδη αρχίσει.

Ένα από τα παραδείγματα των ομάδων που έχουν αρχίσει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους για την επόμενη χρονιά είναι και η ιταλική Τελιμάρ η οποία έκλεισε για την επόμενη σεζόν τον Τζόνι Χούπερ. Ο Αμερικάνος παίκτης έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του σε Ευρωπαϊκή ομάδα και μάλιστα σε Ελληνική. Ο Χούπερ έζησε την πρώτη του αγωνιστική εμπειρία στην Ευρώπη στο Παλαιό Φάληρο και τώρα ετοιμάζεται να ενισχύσει την Τελιμάρ του χρόνου ώστε να πετύχει τους στόχους της. Ο 25χρονος με τα πολύ καλά επιθετικά χαρακτηριστικά όπως ταχύτητα και εκτελεστική ικανότητα, δήλωσε όσον αφορά την μεταγραφή στη νέα του ομάδα:

«Ευχαριστώ τον σύλλογο για τη σαφή και γρήγορη επικοινωνία κατά τη φάση της συμφωνίας η οποία μου δείχνει την Τελιμάρ ως μια σοβαρή και καλά δομημένη ομάδα, την οποία ανυπομονώ να εκπροσωπήσω σε αυτό το πρώτο μου ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη, δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να πετύχουμε μαζί σημαντικούς στόχους».

Ένας άλλος…«Έλληνας», ο Αντρίγια Μπάσιτς θα αποχωρήσει από την Τελιμάρ και την Ιταλία και θα κατευθυνθεί προς Γερμανία μεριά για να ενσωματωθεί στο Ανόβερο το οποίο θα αποτελεί την ομάδα του την επόμενη σεζόν. Ο Κροάτης είχε αγωνιστεί στην Α1 με τα σκουφάκια του ΝΟ Βουλιαγμένης. Όσον αφορά το θέμα των μετακινήσεων και της μεταγραφολογίας ο πρόεδρος της Τελιμάρ δήλωσε πως η ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους στα πλέι οφ, ωστόσο η αγορά «τρέχει» και η ομάδα πρέπει να ποροετοιμάζεται για να είναι δυνατή και του χρόνου.

Ο Αντρίγια δέχθηκε μία πολύ καλή πρόταση ενώ εμείς έπρεπε από την πλευρά μας να σεβαστούμε το όριο των μισθών που έχουμε θέσει ως σύλλογος για να διατηρήσουμε τη βιωσιμότητα μας. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι ο Αντρίγια είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και αθλητής που θα χρειαστεί να αποχωριστούμε για το καλό όλων, υποδεχόμαστε ταυτόχρονα τον πολύ καλό Αμερικάνο Χούπερ ο οποίος θα συναντήσει στην ομάδα το συμπατριώτη του Μαξ Ίρβινγκ».

Ο Μαξ Ίρβινγκ έχει επίσης και εκείνος κάνει το πέρασμα του από το πρωτάθλημα μας, έχοντας αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Υδραϊκό.

Facebook Comments