«Να μας δώσει παλμό ο κόσμος του Εθνικού»!

by Aquafeed 24

Όλα είναι έτοιμα στο στρατόπεδο του Εθνικού Πειραιώς, όσον αφορά τη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο «Αυτοκράτορας» υποδέχεται την Παρασκευή στις 19:00 τον ΝΟ Ρεθύμνου, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, με τις «κυανόλευκες» να θέλουν τον κόσμο του Εθνικού στο πλευρό τους προκειμένου να κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης και της ευρωπαϊκής εξόδου.

Η Νόρμα Φραγκιουδάκη μίλησε για την ετοιμότητα της ομάδας του Κώστα Βαμβακάρη καλώντας με τη σειρά της τους φιλάθλους του «Αυτοκράτορα» στο «Παπαστράτειο» κολυμβητήριο την Παρασκευή.

Αναλυτικά:

«Περιμένουμε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με το Ρέθυμνο. Είναι μια πολλή αξιόλογη ομάδα με παίκτριες που αγαπάνε το άθλημα και θα διεκδικήσουν το μετάλλιο. Ωστόσο, εμείς είμαστε έτοιμες, βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, σωματικά αλλά και ψυχολογικά, ειδικότερα μετά τους αγώνες του τουρνουά προς τιμήν της εθνικής Ταϊλάνδης, αλλά και μετά τη σειρά αναμετρήσεων με τη Βουλιαγμένη.

Έχουμε δείξει ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο και θα διεκδικήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν και για τον οποίο δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα.

Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με κόσμο στην έδρα μας, όμως στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον ΝΟΒ, οι οπαδοί του Εθνικού ήταν εκεί για να μας στηρίξουν και μας έδωσαν το πάτημα για την εξαιρετική εμφάνιση που πετύχαμε.

Για αυτόν τον λόγο και στον αγώνα της Παρασκευής (19:00) τους περιμένουμε να μας δώσουν το δικό τους παλμό»!

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Μοίραλης και η κ. Μαρκοπούλου.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA