Εθνικός Πειραιά: Το γλέντησαν στην Άννα Βίσση οι Κυπελλούχες (video)

Αγκαζέ με το Κύπελλο, οι Κυπελλούχες Ελλάδας το γιόρτασαν στην Άννα Βίσση!

by Μάνος Φυρογένης

Κάθε τρόπαιο, κάθε επιτυχία αρμόζει και της ανάλογης συνέχειας. Όχι της επόμενης αγωνιστικής μέρας που σίγουρα απασχολεί περισσότερο όσους τρέχουν ένα σύλλογο και τον περικλείουν, αυτή μπορεί να περιμένει για λίγες ώρες.

Ο Εθνικός Πειραιά έκανε το ακατόρθωτο να μοιάζει δυνατό. Κοίταξε το ταβάνι του και είπε να το τρυπήσει, να κεφαλαιοποιήσει τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν με μία εγχώρια κούπα. Μία κλιμακωτή διαδικασία αφού η κατάκτηση του Κυπέλλου στο Λαιμό το μεσημέρι του Σαββάτου (11/5) δεν έτυχε, πέτυχε. Η μεθοδευμένη δουλειά και η χάραξη επτά και πλέον χρόνων από όταν ανέλαβε ο Δημήτρης Κολοβός να επιστρέψει ο Εθνικός εκεί που του αρμόζει, πήρε σάρκα και οστά και εντός των τειχών. Τα καλύτερα έρχονται, είναι μπροστά και περιμένουν.

Η επιτυχία έναντι του συμπολίτη Ολυμπιακού, της δεύτερης καλύτερης ομάδας στην Ευρώπη βάσει κατάταξης στο LEN Champions League, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αίγλη.

Οι δικαιολογημένα έντονοι πανηγυρισμοί με την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος στις γυναίκες και μάλιστα από τη θέση του απόλυτου αουτσάιντερ, δεν θα μπορούσαν να μείνουν μόνο στην πισίνα. Οι πρωταγωνίστριες και οι συντελεστές του τμήματος αυτού που μεγαλώνει και ανθίζει και στέλνει μήνυμα ηχηρό προς πάσα κατεύθυνση, πήραν την κούπα ανά χείρας, έβαλαν τα καλά τους και έδωσαν συνέχεια στην Άννα Βίσση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο Εθνικός επισκέφθηκε την απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε μια βραδιά που δεν θα ξεχαστεί γρήγορα.

Το «Hotel Ermou» απέκτησε έντονα κυανόλευκο χρώμα. Η Άννα Βίσση τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες της και τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά το γλέντησαν με την ψυχή τους. Αφού λοιπόν τις συνεχάρη για την επιτυχία τους παίρνοντας την κούπα στη σκηνή, αφιέρωσε στις αθλήτριες του Εθνικού και το τραγούδι «Αίμα». Σε μια ατμόσφαιρα πανηγυρικά ηλεκτρισμένη, εν μέσω μιας ευχάριστης ψυχεδέλειας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA