Ακρόπολις 2024 junior: Ελπιδοφόρες εικόνες και καλύτερος όλων ο Ωκεανός (video)

Αισιόδοξα τα μηνύματα από το Ακρόπολις 2024 Junior με τη συμμετοχή πάνω από 1000 νεαρών κολυμβητών και κολυμβητριών του αύριο.

by Μάνος Φυρογένης

Το Κλειστό Κολυμβητήριο το προηγούμενο τριήμερο γέμισε με παιδικά χαμόγελα, προσπάθειες που είτε στέφθηκαν με επιτυχία είτε δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το τελευταίο όμως μικρή σημασία έχει, θα έρθουν με τα χρόνια αρκεί να υπάρχει διάθεση αλλά και οι υποδομές για να μείνουν τα παιδιά στις πισίνες.

Οι αγώνες του Ακρόπολις 2024 στην κατηγορία των Junior ολοκληρώθηκαν και η ομάδα του Α. Ο Ωκεανού συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία με 92,5 βαθμούς μεταξύ όλων των σωματείων που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Ακολούθησε ο Υδάτινος Κόσμος Βόλου με 90 βαθμούς ενώ τρίτο ήταν το Παλαιό Φάληρο με 48. Αυτά ήταν και τα σωματεία με την πολυπληθέστερη συμμετοχή.

Η ελληνική κολύμβηση πέραν από παρών έχει και μέλλον. Οι διαρκείς επιτυχίες των τελευταίων ετών και οι συνεχείς διακρίσεις των Ελλήνων και Ελληνίδων πρωταθλητών στους διεθνείς αγώνες, έχουν εμπνεύσει νεαρούς και νεαρές να βάλουν τον εαυτό τους στη θέση τους και να αγαπήσουν το νερό.

Συγχαρητήρια σε όσους και όσες συμμετείχαν αλλά και όσους, όσες τους επικροτούν.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα ΕΔΩ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA