Στον ΟΦΗ έπεφταν τα φώτα της δημοσιότητας ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 κατηγορία ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο μέσα στον Πειραιά ο Εθνικός δεν μπορούσε να επιτρέψει άλλος να είναι ο πρωταγωνιστής.

Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού με σοβαρότητα πήραν την 1η νικη της σεζόν κόντρα στους Κρητικούς με σκορ 10-5, με τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο και την «κυανόλευκη» άμυνα να κρατούν μακριά τους πολίστες του Μάκη Βολτυράκη.

Οι Κρητικοί με πάθος επιδίωξαν να αντιμετωπίσουν τον «Αυτοκράτορα» αμυντικά, ωστόσο η επιθετική δυστοκία του ΟΦΗ έφερνε τους γηπεδούχους πιο κοντά στα δίχτυα και εν τέλει στην παρθενική επικράτηση της σεζόν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τσαβολάκη στο τέρμα.


1-0: Κόχειλας

2-0: Παπαδόγκωνας

3-0: Φώσκολος

4-0: Χονδροκούκης


5-0: Φώσκολος


6-0: Καρούντζος

6-1: Γεωργόπουλος

7-1: Φώσκολος


7-2: Κλήμος

7-3: Κλήμος

8-3: Παπαδόγκωνας

8-4: Παπανικολάου

9-4: Θαλασσινός

9-5: Κλήμος

10-5: Κόχειλας


Εθνικός: Τζωρτζάτος, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Σπυριδάκης, Πίσσας, Αλάτσης, Κλήμος, Γιγουρτάκης, Καλής, Καβούσαλος.