Πρωταγωνιστής ο Εθνικός στην πρεμιέρα!

by Aquafeed 24

Στον ΟΦΗ έπεφταν τα φώτα της δημοσιότητας ενόψει της συμμετοχής του στην Α1 κατηγορία ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο μέσα στον Πειραιά ο Εθνικός δεν μπορούσε να επιτρέψει άλλος να είναι ο πρωταγωνιστής.

Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού με σοβαρότητα πήραν την 1η νικη της σεζόν κόντρα στους Κρητικούς με σκορ 10-5, με τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο και την «κυανόλευκη» άμυνα να κρατούν μακριά τους πολίστες του Μάκη Βολτυράκη.

Οι Κρητικοί με πάθος επιδίωξαν να αντιμετωπίσουν τον «Αυτοκράτορα» αμυντικά, ωστόσο η επιθετική δυστοκία του ΟΦΗ έφερνε τους γηπεδούχους πιο κοντά στα δίχτυα και εν τέλει στην παρθενική επικράτηση της σεζόν, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Τσαβολάκη στο τέρμα.


1-0: Κόχειλας

2-0: Παπαδόγκωνας

3-0: Φώσκολος

4-0: Χονδροκούκης


5-0: Φώσκολος


6-0: Καρούντζος

6-1: Γεωργόπουλος

7-1: Φώσκολος


7-2: Κλήμος

7-3: Κλήμος

8-3: Παπαδόγκωνας

8-4: Παπανικολάου

9-4: Θαλασσινός

9-5: Κλήμος

10-5: Κόχειλας


Εθνικός: Τζωρτζάτος, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης.

ΟΦΗ: Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Σπυριδάκης, Πίσσας, Αλάτσης, Κλήμος, Γιγουρτάκης, Καλής, Καβούσαλος.

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA