Κέλλυ Μπίσμπα: «Ο Εθνικός έπαιξε ανάλογα της ιστορίας του»!

by Aquafeed 24

Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Εθνικού Πειραιώς μετά τη μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Βουλιαγμένη το Σάββατο για τον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος.

Ο «Αυτοκράτορας» ήρθε ισόπαλος 9-9 στην κανονική διάρκεια με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα και ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας.

Η αρχηγός, Κέλλυ Μπίσμπα, μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα, τονίζοντας ότι ο Εθνικός έπαιξε ανάλογα με την ιστορία του, ενώ η παρουσία του «κυανόλευκου» κόσμου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόδοση της ομάδας.

Οι δηλώσεις της αρχηγού του Εθνικού:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες για την εμφάνιση μας κόντρα στη Βουλιαγμένη. Ο Εθνικός έπαιξε ανάλογα με την αξία του, την ιστορία του και αυτό που θέλει να χτίσει. Αυτό που ήταν παλαιότερα και θέλει να ξαναγίνει.

Η Βουλιαγμένη είναι ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου, οπότε η απόδοσή μας μας δίνει αυτοπεποίθηση, ώστε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και να κερδίσουμε την έξοδο στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν στο πλευρό μας και αυτό φάνηκε εντός νερού. Οι φίλαθλοι του Εθνικού είναι ισχυροί και τους θέλουμε δίπλα μας γιατί μας δίνουν ψυχολογική δύναμη, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο, θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι ακόμη πιο σοβαρή απ’ότι με τη Βουλιαγμένη και με την αυτοπεποίθηση που έχουμε θα πάμε για τις καλύτερες εμφανίσεις μας στους μικρούς τελικούς. Θα πάνε όλα καλά».

Photo credits: ethnikos.org

You may also like

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA