Βράβευσε Γκολομέεβ, Βουρνά, Χιώτη και σκυτάλη ο Εθνικός!

by Aquafeed 24

Σε έναν όμορφο χώρο στο «Κρεμλίνο» στο κέντρο του Πειραιά, σε μια αίθουσα κατάμεστη απο τις Ακαδημίες του Εθνικού πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας των συγγενών τμημάτων υδατοσφαίρισης και κολύμβησης του Εθνικού Πειραιώς.

Από τις βραβεύσεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κριστιάν Γκολομέεβ για τις επιτυχίες του σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδo, όπως για παράδειγμα οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το καλοκαίρι.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και η σκυτάλη 4Χ100 ελεύθερο του Εθνικού στην κολύμβηση που για 4η συνεχόμενη χρονιά κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με τους Γκολομέεβ, Κοντιζά, Μελαδίνη και Κοντόπουλο.

Παράλληλα, βραβεύτηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κριστέλ Βουρνά, ο Παναγιώτης Χιώτης για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 100μ. πρόσθιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΌΠΕΝ, καθώς και ο Χρήστος Πασχάλης για το χρυσό μετάλλιο στα 50μ.πεταλούδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων.

Ακόμη, οι παλαίμαχοι υδατοσφαίρισης του Εθνικού, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα, με τον κ. Νάσο Κοντό να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.

Ξεχώρισε η βράβευση του πρώην Πρόεδρου του Συλλόγου Αντώνη Πρίντεζη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στον υγρό στίβο, την απονομή έκανε η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ και πρώην αθλήτρια του Εθνικού, Σταυρούλα Αντωνάκου.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού κ. Μ.Σκαραμαγκάς απένειμε τιμητική πλακέτα στο «Πειραϊκό Θεραπευτήριο» για την σημαντική του βοήθεια στο τμήμα της ανδρικής υδατοσφαίρισης. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Σμαρούλα Παπαδόγκωνα .

Πηγή: ethnikos.org

You may also like

1 comment

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ 9 Φεβρουαρίου, 2018 - 22:54

Καθε χρονο η ιδια κωμωδια,ο ενας βραβευει τον αλλον.

Reply

Leave a Comment

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA