Εθνικός: Κινητικότητα στον Πειραιά – Ενδιαφέρον για Ευδοκία Τσιμάρα

Στον Εθνικό ανάβουν τις μηχανές ως προς την επόμενη μέρα και η Ευδοκία Τσιμάρα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

by Aquafeed 24

Τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας βάζουν κάτω στον Εθνικό Πειραιά μετά την αποχώρηση των Δημήτρη Κολοβού και Στέφανου Λέανδρου από το γυναικείο τμήμα και την… αλλαγή πλεύσης που αποφασίστηκε. Όπως όλα δείχνουν και έχετε ενημερωθεί εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, ο Ορέστης Σαλάχας είναι ο εκλεκτός για να καθοδηγήσει τις Πειραιώτισσες σε αυτό το μεταβατικό στάδιο με νεαρές, εξελίξιμες αθλήτριες να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Μία από εκείνες λοιπόν που πληροί τις προϋποθέσεις και βρίσκεται στα υπ’ όψιν, είναι η Ευδοκία Τσιμάρα. Περιφερειακός από την Πάτρα που αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά και έπαιξε τα τελευταία χρόνια σε Άλιμο ΝΑΣ και ΑΕΚ.

Η 21χρονη, διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νεανίδων, Νέων Γυναικών έζησε το “παραμύθι” του Αλίμου ΝΑΣ ενώ πραγματοποίησε τα πρώτα της βήματα με το σκουφάκι της ΝΕΠ. Η Τσιμάρα απέκτησε πολύτιμες παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αποτελεί μία ποιοτική λύση για τις περισσότερες περιφερειακές γραμμές στο υψηλότερο εν Ελλάδι επίπεδο.

Στον Εθνικό εκτός των άλλων βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλες Ελληνίδες αθλήτριες που είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος. Μία τέτοια είναι η Μυρτώ Κάσσαρη που πέρασε την τελευταία διετία στο Περιστέρι αλλά και η Θεοφανία Γαλανοπούλου, παίκτρια της ΑΕΚ και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Φυσικά για να προχωρήσει η οποιαδήποτε περίπτωση πρέπει να διαλευκανθεί η κατάσταση με τις υπάρχουσες αθλήτριες του ρόστερ. Εν αναμονή εξελίξεων τις επόμενες μέρες στον Εθνικό λοιπόν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA