Οι παίκτριες του Εθνικού μιλούν για τις αλλαγές στον «Αυτοκράτορα»!

0

Στο κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» βρέθηκε το Σάββατο το Aquafeed24.com, το οποίο έδωσε το «παρών» στο προπονητικό διπλό των γυναικών του Εθνικού Πειραιώς, καθώς και σε εκείνο των ανδρών του «Αυτοκράτορα» με τον Υδραϊκό, αλλά και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη και του Θοδωρή Βλάχου.

Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στις γυναίκες των «κυανόλευκων», οι οποίες παρέλαβαν τα νέα μαγιό προπόνησης από την εταιρεία FAB Sportswear

Τρεις από τις μεταγραφές της ομάδας και μια από τις παλαιότερες παίκτριες, μίλησαν στο Aquafeed24.com για την προετοιμασία του Εθνικού Πειραιώς υπό τις οδηγίες του Κώστα Βαμβακάρη και μας εξήγησαν τι έχουν βρει φέτος εκεί, ενώ μιλούν για την ασφάλεια που τους παρέχει η διοίκηση και ο νέος χρηματοδότης, Δημήτρης Κολοβός.

Σήλια Λογοθέτη, Αναστασία Καλαργυρού, Σταυρούλα Δουρέκα και Τίνα Κοντογιάννη στο Aquafeed24

Σήλια Λογοθέτη:

«Η προετοιμασία κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ήδη αρχίσει να γνωριζόμασρε μεταξύ μας και να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο.

Ο Εθνικός φέτος έχει ενισχυθεί όχι μόνο από παίκτριες, αλλά και από προπονητές και κυρίως τον κ. Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος είναι δίπλα μας από την πρώτη ημέρα και πιστεύω ότι όλοι μαζί φέτος θα ανεβάσουμε τον Εθνικό όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αναστασία Καλαργυρού:

«Έχουμε πάρα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Γενικότερα υπάρχει κατανόηση σχετικά με τις ώρες προπόνησης και η προετοιμασία μας μέχρι σήμερα είναι εξαιρετική. Δουλεύουμε αρκετά την τακτική μας, τις άμυνες που πρέπει να παίζουμε και το πώς θα συνδιαζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας.

Στον Εθνικό βρήκα ηρεμία και επικοινωνία τόσο με τις συμπαίκτριες μου, όσο και με τον προπονητή, Κώστα Βαμβακάρη. Νιώθω μια ασφάλεια που την παρέχει η διοίκηση της ομάδας και δεν φοβάμαι ότι αν πάθω κάτι θα μείνω μόνη μου, καθώς έχουμε ανθρώπους από πίσω».

Τίνα Κοντογιάννη:

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές, το κλίμα με τα κορίτσια είναι πάρα πολύ καλό, δεν είχα κανένα πρόβλημα προσαρμογής και με έχει εντυπωσιάσει το γεγονός ότι υπάρχει μια τρομερή οργάνωση από όλους. Από τα μαγιό προπόνησης που πήραμε μέχρι το πρόγραμμα προπονήσεων που το ξέρουμε τόσες μέρες πριν.

Η προετοιμασία βαίνει καλώς. Όλα τα κορίτσια είχαμε εξεταστική ή δουλειές και το θετικό είναι ότι προσάρμοζε ο προπονητής μας τις προπονήσεις βάσει του προγράμματος μας. Αυτό εγώ δεν το έχω ξαναδεί. Η προπόνηση που κάνουμε πιστεύω θα μας βγει στα παιχνίδια και θα έχουμε τα θετικά αποτελέσματα που θέλουμε.

Όσον αφορά εμένα, ο Κώστας Βαμβακάρης με κάνει να νιώθω χρήσιμη, κάτι που το είχα ξεχάσει».

Σταυρούλα Δουρέκα:

«Η προετοιμασία μας βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Ο κ. Βαμβακάρης μας κάνει πολύ καλή προπόνηση και έχει καταφέρει να μας βάλει σε έναν ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοπο επιτελείο, τον κ. Κατόπη και τη Γεωργία Γαραντζιώτη που μας βοηθούν καθημερινά στο 100%.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, θα είναι η 4η χρονιά μου στον Εθνικό και μπορώ να πω ότι η ομάδα δεν έχει υπάρξει έτσι στο παρελθόν. Ο κ. Κολοβός και οι άνθρωποι του προσπαθούν πάρα πολύ για το καλύτερο και εμείς ως αθλήτριες προσπαθούμε να δεθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».