Την 5η θέση της Α1 ανδρών κατέκτησε στην έδρα του ο Εθνικός Πειραιώς, με την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να επικρατεί 13-11 του νεοφώτιστου Απόλλωνα Σμύρνης.

Εθνικός Πειραιώς – Απόλλωνας 13-11

Τα 24 γκολ είναι δείγμα του επιθετικού πόλο που παίχθηκε στο «Παπαστράτειο» από τις δύο ομάδες, με τον Εθνικό να παίρνει συχνά πυκνά το προβάδισμα, ωστόσο ο Απόλλωνας του Γιάννη Κατρουζανάκη έβρισκε συνεχώς λύσεις, ενώ ισοφάρισε σε 11-11 με το έσχατο γκολ του Νίκολα Μοσκόφ στο ελληνικό πρωτάθλημα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Παρόλα αυτά, με σκόρερ τον Μιχάλη Θαλασσινό και τον Διονύση Καρούντζο, ο «Αυτοκράτορας» κατάφερε να πάρει τη νίκη που του δίνει το θεωρητικό δικαίωμα συμμετοχής στα κύπελλα Ευρώπης, ένα εισιτήριο που έχει πολλά χρόνια να χρησιμοποιηθεί από ελληνική ομάδα λόγω οικονομικής επιβάρυνσης που υπάρχει ως προαπαιτούμενο.

Πρώτοι σκόρερ του αγώνα ήταν ο Νίκολα Μοσκόφ και ο Γιάννης Μπεριστιάνος με 4 έκαστος.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 3-4, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κόχειλας Ν. 1, Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 4, Ξυλούρης, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουτζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς 1, Μητρόπουλος 1, Φωκάς, Μοσκόφ 4, Καλιοράκης, Παππαδόπουλος, Λέκιτς 3, Παπάκος 1, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χρ. 1, Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννουρής.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Πολυχρονόπουλος

Facebook Comments