Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του γυναικείου τμήματος του Εθνικού Πειραιώς έκαναν μετά την αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη την Τετάρτη οι παίκτριες του «Αυτοκράτορα», καθώς και ο προπονητής, Κώστας Βαμβακάρης.

Τίνα Κοντογιάννη, Κέλλυ Μπίσμπα, Αντωνία Βάσιλα, Φοίβη Χατζηκυριακάκη και Κώστας Βαμβακάρης τοποθετήθηκαν επίσης για την αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο στις 16:00.

Κώστας Βαμβακάρης για το παιχνίδι με τη Γλυφάδα:

«Το Σάββατο παίζουμε με τη Γλυφάδα και όποια από τις δυο ομάδες κάνει νίκη θα βοηθήσει το ψυχολογικό κομμάτι γιατί θα παίξουμε για τις θέσεις 3-6 από την επόμενη εβδομάδα άρα και για τις δυο ομάδες είναι ένα ακόμα παιχνίδι προπόνησης περισσότερο, να δούμε περίπου που βρισκόμαστε. Άρα δεν πάμε με άγχος…. Είναι παιχνίδι για να αποκτήσουν εμπειρίες και οι μικρότερες παίκτριες αλλά να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία στα συστήματά μας τα αμυντικά ή τα επιθετικά και από εκεί και πέρα ο στόχος είναι στα παιχνίδια των 3-6 να είμαστε μες τις δυο πρώτες ομάδες για να παίξουμε στα play off».

Με στόχο τη νίκη στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας προετοιμάζεται ο Εθνικός Πειραιώς, με την αριστερόχειρα περιφερειακό, Φοίβη Χατζηκυριακάκη, να δηλώνει μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παρουσιάσουμε σίγουρα ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε στη πρώτη φάση και να δοκιμάσουμε αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση με έναν δυνατότερο αντίπαλο. Ήταν μια καλή προπόνηση για το παιχνίδι που έρχεται με τη Γλυφάδα που θέλουμε σίγουρα τη νίκη.

Όσο περνάει ο καιρός νομίζω πως όλες μας θα αφομοιώνουμε περισσότερο τη φιλοσοφία του προπονητή μας και θα βγαίνει και μέσα στο νερό αυτό».

Τίνα Κοντογιάννη για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας το Σάββατο στις 16:00:

«Δεν θα υπάρξει άγχος για τον αγώνα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, τα προηγούμενα δύο παιχνίδια μας έδωσαν, σωστά, την εντύπωση ότι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, είναι με τη Γλυφάδα, οπότε είναι πάντα ντέρμπι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα για να μη γίνει η ζημιά».

Κέλλυ Μπίσμπα ενόψει ΑΝΟΓ:

«Γενικά δεν υπάρχει άγχος. Το επόμενο παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι, είναι με τη Γλυφάδα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο και θα πάμε να παίξουμε να το ευχαριστηθούμε, όπως και στον πρώτο αγώνα που κερδίσαμε».

Αντωνία Βάσιλα για τον αγώνα με τη Γλυφάδα:

«Το παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας είναι ένας αγώνας ψυχολογίας, αφού δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, θα δοκιμάσουμε όσα κάνουμε στην προπόνηση, με το μυαλό στα καθοριστικά παιχνίδια για την τετράδα.

Είμαστε βελτιωμένες και έχουμε μπει στη νοοτροπία του κ. Βαμβακάρη, να κάνουμε όσα ζητάει, κάτι που αποδεικνύεται και στα αποτελέσματα».