Εθνική πόλο γυναικών: Πρόβα παρέλασης Ολυμπιακών Αγώνων μέσω Χαλκίδας και Thetis Cup

Το απόγευμα της Πέμπτης (27/6) πραγματοποιήθηκε η Τελετή Έναρξης του ιστορικού τουρνουά Thetis Cup των γυναικών στη Χαλκίδα.

by Aquafeed 24

Τα χαρτάκια στο ημερολόγιο σβήνονται ένα προς ένα πλησιάζοντας στο Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μετά από μερικές μέρες επίπονης προετοιμασίας με αρκετό κολύμπι στην Πτολεμαΐδα και την επιστροφή στη βάση της στην Αθήνα, η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών βρίσκεται στη Χαλκίδα στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας “Thetis Cup” με τη συμμετοχή της Ουγγαρίας, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Γαλλίας.

Στην παραλία Στρογγυλό της Χαλκίδας έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (27/6) η Τελετή Έναρξης του τουρνουά που διοργανώνουν η ΚΟΕ και ο δήμος Χαλκιδαίων το επόμενο τριήμερο στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρέλαση των ομάδων, όπου και αποθεώθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί και συρτάκι (σε ρυθμούς Ζορμπά), χασαποσέρβικο, σύγχρονο και μοντέρνο, από όλα τα ηλικιακά τμήματα του χορευτικού συγκροτήματος του δήμου Χαλκιδαίων σε μία όμορφη εκδήλωση πριν τις αγωνιστικές μάχες, μπαίνοντας σιγά σιγά στο τελικό στάδιο προετοιμασίας.

Η Αλεξία Καμμένου έχει πάρει μαζί της στη Χαλκίδα 19 παίκτριες, οι οποίες είναι: Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Ελένη Σωτηρέλη, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Φωτεινή Τριχά, Ιωάννα Χυδηριώτη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ “THETIS CUP”

Παρασκευή 28/6: 10.00 Αυστραλία – Ουγγαρία, 11.45 Ελλάδα – Γαλλία, 18.30 Γαλλία – Ουγγαρία, 20.15 Ελλάδα – Καναδάς.

Σάββατο 29/6: 10.00 Αυστραλία – Γαλλία, 11.45 Καναδάς – Ουγγαρία, 18.30 Γαλλία – Καναδάς, 20.15 Ελλάδα – Αυστραλία.

Κυριακή 30/6: 10.15 Αυστραλία – Καναδάς, 12.00 Ελλάδα – Ουγγαρία.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA