ΑΝΟ Γλυφάδας: Ορατή συμφωνία με τον Πάνο Σιαμά!

Μια «ανάσα» από Σιαμά η ομάδα του Παπαδόπουλου!

by Κώστας Παππάς

Αυτήν την περίοδο του χρόνου, όλες οι ομάδες της Α1 κατηγορίας και όχι μόνο, κινούνται έντονα στο μεταγραφικό «παζάρι» προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη Γλυφάδα, με την ομάδα των νοτίων προαστίων να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Σιαμά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του #AQ24, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός αθλητής αποτελεί πολύτιμο γρανάζι για οποιαδήποτε ομάδα της Α1 κατηγορίας, λόγω της ευελιξίας του, που του επιτρέπει να καλύπτει και άλλες θέσεις καθώς μπορεί να αγωνιστεί κάλλιστα και ως φουνταριστός και ως αμυντικός. Ο 20χρονος Σιαμάς, πριν υπογράψει στην ΑΕΚ, είχε φορέσει το σκουφάκι του Παναθηναϊκού, ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε πιο μικρή ηλικία.

Μένει, λοιπόν, να δούμε τις επόμενες μέρες αν θα γίνει τελικά ο «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές και αν ο Σιαμάς θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παπαδόπουλου τη νέα χρονιά. Παράλληλα, ακόμη μια μονάδα που αποτελεί παρελθόν από την «Ένωση», η οποία αδειάζει από παίκτες και κανείς δεν γνωρίζει αν θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA