Εθνική ομάδα πόλο: Κλήρωσε για τις Νέες Γυναίκες ενόψει Ευρωπαϊκού με φόντο το… βάθρο

Η Εθνική ομάδα πόλο Νέων Γυναικών έμαθε το μεσημέρι της Τρίτης (26/3) τους αντιπάλους της για το προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ (24-31/8).

by Μάνος Φυρογένης

Στην προηγούμενη διοργάνωση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Νετάνια του Ισραήλ, είχε ανέβει στο βάθρο. Τώρα; Η Εθνική ομάδα πόλο νέων γυναικών έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει. Τα ταλαντούχα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη έμαθαν τους πρώτους αντιπάλους τους για το Ευρωπαϊκό που θα λάβει χώρα στο Ζάγκρεμπ από τις 24-31/8.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις αφού μπορεί ο όμιλος να μοιάζει βατός για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων (Ουγγαρία, Κροατία και Γαλλία οι υπόλοιπες) όμως αυτό σημαίνει πως το χιαστί θα είναι ίσως πιο… ζόρικο. Αν θες να πας μακριά βέβαια πρέπει να είσαι ικανός/ή για να κερδίσεις τον οποιονδήποτε.

Η διεξαγωγή των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε Νέους Άνδρες και Νέες Γυναίκες θα λάβουν χώρα με το φορμάτ των τελευταίων διοργανώσεων και άνδρες, γυναίκες. Δύο γκρουπ με τα ισχυρότερα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και δύο ακόμα που περιλαμβάνουν φαινομενικά ομάδες μικρότερης δυναμικής.

1ος Όμιλος

Ουγγαρία
Ελλάδα
Κροατία
Γαλλία

2ος Όμιλος

Ιταλία
Ολλανδία
Ισραήλ
Ισπανία

3ος Όμιλος

Σλοβακία
Ρουμανία
Ουκρανία
Ελβετία

4ος Όμιλος

Τουρκία
Γερμανία
Βουλγαρία
Μάλτα
Μεγάλη Βρετανία

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA