Δημήτρης Κραβαρίτης για κλήρωση Final-4: «Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος πάντα η κορυφή»

Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του στον ημιτελικό του LEN Champions League και ο Δημήτρης Κραβαρίτης κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

by Μάνος Φυρογένης

Την Τρίτη το μεσημέρι στη Βαρκελώνη, τόπο διεξαγωγής του φετινού Final-4 του LEN Champions League Γυναικών όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Η κληρωτίδα εμφάνισε πρώτα το χαρτάκι του Ολυμπιακού, της μοναδικής αήττητης ομάδας που αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και παραμένει δίχως απώλεια στις εντός και εκτός των τειχών υποχρεώσεις της, για να ακολουθήσει αυτό της Ματαρό στο… repeat του περσινής πρώιμης μάχης. Σαμπαντέλ και Σαντ Άντριου συνθέτουν τις άλλες δύο ομάδες, με τον Δημήτρη Κραβαρίτη, προπονητή της ομάδας, να σχολιάζει το αποτέλεσμα της κλήρωσης για λογαριασμό του www.olympiacossfp.gr.

«Δεν υπάρχει φαβορί στη διοργάνωση, αφού όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και οι τρεις ισπανικές που συμμετέχουν στο Final-4 είναι πολύ δυνατές. Εμείς, είμαστε έτοιμοι για όλα. Είμαστε Ολυμπιακός και ο στόχος μας, πάντα, είναι η κορυφή. Πάμε να χαρούμε το παιχνίδι και να κερδίσουμε. Θα ετοιμαστούμε για δυο παιχνίδια και δεν μας φοβίζει καμία ομάδα. Αποτελεί έξτρα κίνητρο να αντιμετωπίζουμε δυνατές ομάδες. Η Ματαρό είναι μια ομάδα που διαθέτει πέντε ξένες και τρεις διεθνείς Ισπανίδες στο ρόστερ της, ενώ ενισχύθηκε φέτος στη θέση του τερματοφύλακα. Εμείς, από την πλευρά μας, βλέπουμε δυο παιχνίδια, ημιτελικό και τελικό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA