Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Το… φιλικό της χρονιάς με τις γεμάτες σταρ ΗΠΑ απλά δεν χάνεται!

Φιλικό σαν επίσημο για πολλούς και διάφορους λόγους. Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών σας καλεί την Τετάρτη το απόγευμα στο φιλικό κόντρα στις πανίσχυρες Αμερικανίδες και εσείς θα λείπετε;

by Μάνος Φυρογένης

Ένας τόσο σημαδιακός και έντονα συγκινησιακός για την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών μήνας κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ραντεβού έχει δοθεί για το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) στις 19:30 στο ΟΑΚΑ με δωρεάν είσοδο. Οι απελευθερωμένες από το άγχος και το βάρος τριταθλήτριες Ευρώπης, λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Ντόχα και την προσπάθεια για διάκριση σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο, φιλοξενούν την πανίσχυρη ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας το οποίο όμως δεν είναι σαν τα άλλα. Και εξηγούμαστε…

Αφενός οι «γοργόνες» της Αλεξίας Καμμένου θα παίξουν κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην παγκόσμια υδατοσφαίριση. Οι Αμερικανίδες έχουν κατακτήσει τα 4 από τα πέντε τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα ενώ έχουν ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στις τρους τρεις τελευταίους θεριμούς Ολυμπιακους Αγώνες.

Το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα με όλα τους τα αστέρια, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για κοινή προετοιμασία με τη «γαλανόλευκη», η οποία θα κορυφωθεί με το εν λόγω φιλικό. Όπως γίνεται αντιληπτό από την απλή αναγωγή στα επιτεύγματα τους, πρόκειται για Dream Team όνομα και πράγμα.

Αφετέρου το φιλικό θα λάβει χώρα στην κεντρική πισίνα του ΟΑΚΑ, στο κλειστό κολυμβητήριο. Πάνε τρία χρόνια από όταν είχε συμβεί κάτι ανάλογο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας και ήταν στα πλαίσιο του τέως World League το 2021. Ένα στολίδι λοιπόν μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το World Cup Athens που έκανε στάση τον περασμένο Οκτώβρη, ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γιορτινά του.

Τελευταίος όμως και πιο σημαντικός λόγος από όλους τους παραπάνω είναι η ελληνική ομάδα. Το φιλικό με τις ΗΠΑ αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τις χειροκροτήσουμε, να τις αποθεώσουμε και να τις στηρίξουμε με τη φωνή μας για όσα συναισθήματα ξύπνησαν μέσα μας πριν από δύο και πλέον εβδομάδες.

Αν είστε γονείς δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερο δώρο στα παιδιά σας από υγιείς εικόνες, ερεθίσματα. Να η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα πρότυπά τους τα οποία έχουν ανάγκη από πραγματική και όχι εφήμερη ζεστασιά. Γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωποι και όχι αθλήτριες.

Ραντεβού όλοι την Τετάρτη (31/1) στις 19:00 (19:30 ώρα έναρξης) στο ΟΑΚΑ. Η είσοδος είναι δωρεάν οπότε δεν χωράνε δικαιολογίες! Μην λείψει κανείς!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA