Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Σε κλίμα συγκίνησης πάτησαν Ελλάδα τα «χρυσά» για εμάς κορίτσια!

Όμορφες εικόνες, πλατιά χαμόγελα, δάκρυα χαράς και λιγοστός κόσμος στην άφιξη της τριταθλήτριας Ευρώπης, Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών με το #AQF24 φυσικά να βρίσκεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

by Μάνος Φυρογένης

Εε, Εε, ΕΦΤΑΣΑΝΝΝΝ! Τα χρυσά – στις καρδιές μας – κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών που το βράδυ του Σαββάτου έκαναν για μία ακόμα φορά την Ελλάδα υπερήφανη, επέστρεψαν στη βάση τους, στους δικούς τους ανθρώπους το απόγευμα της Κυριακής (14/1).

Η αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος» γέμισε με χαμόγελα, αγκαλιές και δάκρυα χαράς για αυτά τα πεισματάρικα κορίτσια που «φύσηξαν» κόντρα στην αμφισβήτηση και κατέκτησαν το 5ο ελληνικό μετάλλιο σε επίπεδο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ως συνήθως συμβαίνει, τα social media και τα δημοσιογραφικά Μέσα πλημμύρισαν με εικόνες και δυο αράδες για αυτές τις «γοργόνες» όμως στην επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη, κάπου χάθηκαν στο δρόμο. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια όμως. Ποτέ αυτός ο χώρος δεν θα λάβει την αναγνώριση που του αρμόζει αλλά δεν είναι ώρα γι’ αυτά. Έχουμε χαρές, έχουμε γλέντια. ΠΑΡΙΣΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!

Γύρω στις έξι μετά μεσημβρίας κατέφθασαν με το χάλκινο μετάλλιο στο λαιμό τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου, κουβαλώντας φυσικά και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του καλοκαιριού. Η πλάτη ελάφρυνε, τα χέρια και τα πόδια ελευθερώθηκαν και τα καλύτερα έρχονται όπως έλεγαν μέσα στην ευφορία τους.

Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας, ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, ο κύριος Βρούτσης υποδέχτηκε τις τριταθλήτριες Ευρώπης ενώ το παρών έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο κύριος Μαυρωτάς. Από πλευράς Ομοσπονδίας, ο κύριος Ξυλούρης που εκπροσωπεί την ΚΟΕ και στην ΕΟΕ, βρισκόταν στο αεροδρόμιο, μοιράζοντας στα κορίτσια καρφίτσες με το εθνόσημο. Μία τούρτα επίσης περίμενε τις γεμάτες συγκίνηση Ελληνίδες παίκτριες που έγραφε «HELLAS» και είχε τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους.

Τα «γαλανόλευκα» κορίτσια χύθηκαν στις αγκαλιές των οικογενειών, συντρόφων. αγαπημένων προσώπων που τις καλωσόρισαν. Ιδιαίτερες στιγμές για τις πρωταγωνίστριες, μεταξύ των οποίων και για την Αλεξάνδρα Ασημάκη που… ξεμαρκαρίστηκε από το πλήθος και γονάτισε για να αγκαλιάσει την κόρη της Σταυριάννα.

Το #AQF24 φυσικά και έδωσε δυναμικό παρών μοιράζοντας στα λαμπερά κορίτσια ένα άσπρο και ένα μπλε τριαντάφυλλο ως τη μικρότερη δυνατή ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα συναισθήματα που μας προξένησαν. Σε πελάγη ευτυχίας, ο διττός στόχος επετεύχθη και το καταφέρατε ΕΣΕΙΣ.

ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΥΕΡΗΦΑΝΟΥΣ,

Σας ευχαριστούμε για όλα!!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA