Με άπλετη περηφάνια και τιμή να βρίσκονται  στις «αποσκευές» της, αναχωρεί σήμερα  (19/7, QR204, 13.30) με προορισμό το Τόκιο, η Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία λίγο πριν την αναχώρηση, οι Έλληνες διεθνείς ανυπομονούν να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η αποστολή αποτελείται από τουςΣτέλιο Αργυρόπουλο – Κανακάκη, Άγγελο Βλαχόπουλος, Κώστα Γαλανίδη, Ντίνο Γενηδουνιά, Κώστα Γκιουβέτση, Γιώργο Δερβίση, Μάνο Ζερδεβά, Μάριο Καπότση, Χριστόδουλο Κολόμβο, Κώστα Μουρίκη, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Δημήτρη Σκουμπάκη, Γιάννη Φουντούλητους ομοσπονδιακούς προπονητές Θόδωρο Βλάχο, Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης) και τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, υπεύθυνο υδατοσφαίρισης και αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Γιώργο Αφρουδάκη.

Σημειώνεται ότι, ο αρχηγός της Εθνικής μας Ομάδας Γιάννης Φουντούλης, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο, για τη θέση του εκπροσώπου των Αθλητών στη νέα Ολομέλεια της ΕΟΕ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ΑΦΙΕΡΩΜΑ στην ελληνική αποστολή στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Facebook Comments