Που να φοβηθεί με τέτοιο λιγότερο!

by Aquafeed 24

Με καταπληκτική άμυνα στον παίκτη λιγότερο, η Βουλιαγμένη πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Εθνικού Πειραιώς με σκορ 2-10.

Ο ΝΟΒ ήταν τρομερός με αριθμητικό μειονέκτημα, την ώρα που οι γηπεδούχοι έχασαν πλειάδα ευκαιριών στον παίκτη παραπάνω και αυτό οδήγησε στη διεύρυνση της διαφοράς, παρότι στο ξεκίνημα ο αγώνας ήταν ντέρμπι.

Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης 2-10

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Σολανάκη να κερδίζει πέναλτι και τον Μπάσιτς να ευστοχεί απέναντι από τον Καραμπέτσο, ωστόσο ο Εθνικός σε κόντρα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καλαϊτζή, όμως οι παίκτες του Κόλιανιν που βρισκόταν λόγω κόκκινης στην κερκίδα προηγήθηκαν και πάλι με τον νεαρό Κουρούβανη, ενόσω ο αδερφός του στο τέρμα είχε σώσει τον ΝΟΒ αρκετές φορές.

Κλειστή ήταν η αναμέτρηση και στο 2ο οκτάλεπτο, με τον Τεσάνοβιτς να ισοφαρίζει σε 2-2, για την ομάδα του επίσης τιμωρημένου, Φάνη Κουντουδιού. Παρόλα αυτά, ο Εθνικός έχασε αρκετές ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Βουλιαγμένη με τον Γκιουβέτση να σκοράρει δύο γκολ και να γράφει το 2-4 με τη λήξη του ημιχρόνου, με ωραία λόμπα στο φινάλε.

Κατά την 3η περίοδο, ο Αφρουδάκης είδε το πλεονέκτημα του Σολανάκη στα 2μ. και ο Κρητικός γυρνώντας το σώμα του τελείωσε όμορφα τη φάση για το 2-5 της Βουλιαγμένης στην πρώτη επίθεση. Στη συνέχεια δύο αποκρούσεις του Καραμπέτσου δεν επέτρεψαν το σκορ να ξεφύγει. Ο «Αυτοκράτορας» είχε ευκαιρία να μειώσει σε παραπάνω, ωστόσο ο Κουρούβανης απέκρουσε το σουτ του Θαλασσινού και παρέμεινε το 2-5.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κουρούβανης σκόραρε σε κόντρα 3vs2 από δεξιά και έγραψε το 2-6 στο 3:31 του 3ου οκταλέπτου, με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της Βουλιαγμένης.

Ο Εθνικός έπειτα κέρδισε ποινή με τον Φώσκολο ωστόσο το σουτ του Παπαδόγκωνα κατέληξε άουτ, με τους παίκτες του Νίκου Βενετόπουλου να μη βρίσκουν με τίποτα δίχτυα. Την κακή ψυχολογία των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε ο Αφρουδάκης, ο οποίος με όμορφο σουτ έγραψε το 2-7 στο 2:15.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο δε μπορούσαν να αλλάξουν πολλά, με τον Κουρούβανη μάλιστα να αποκρούει με τα δύο χέρια το πέναλτι του Φώσκολου στο 4:40. Έπειτα ο Σολανάκης σκόραρε από κοντά για το 2-8 με 2:13 να απομένουν, ενώ ο Μπούχα έκανε σε παραπάνω το 2-9. Το τελικό σκορ έγραψε ο νεαρός Χριστοφορίδης σε παίκτη παραπάνω.

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 0-3, 0-3

Διακύμανση:

0-1: Μπάσιτς

1-1: Καλαϊτζής

1-2: Κουρούβανης

2-2: Τεσάνοβιτς

2-3: Γκιουβέτσης

2-4: Γκιουβέτσης

2-5: Σολανάκης

2-6: Κουρούβανης

2-7: Αφρουδάκης

2-8: Σολανάκης

2-9 Μπούχα

2-10: Χριστοφορίδης

Οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 0-3, 0-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Καλαϊτζής, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Βαλιανάτος, Μαθιόπουλος, Σπηλιώπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Μάριος Κάσδαγλης): Κουρούβανης Δ., Μπάσιτς 2, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Κουρούβανης Ν. 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης 2, Ανδρεάδης, Χριστοφορίδης 1.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA