Έρχεται το ΑΕ Χαϊδαρίου Youth League!

by Aquafeed 24

Το ΑΕ Χαϊδαρίου Youth League είναι γεγονός! Οκτώ ομάδες υδατοσφαίρισης αθλητών γεννημένων το 2006+ θα βάλουν τα δυνατά τους σε ένα πρωτάθλημα που θα έχει διάρκεια μιας μεγάλης διοργάνωσης! Οι μικροί αθλητές της ΑΕ Χαϊδαρίου, του Εθνικού, του Παναθηναϊκού, του ΑΝΟ Γλυφάδας, του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, του ΓΣ Περιστερίου, του ΑΟ Καστέλλας και του ΣΚ Ροή θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια διοργάνωση που θα αποτελέσει την καλύτερη προετοιμασία για το πρωτάθλημα της κατηγορίας (για πολλά παιδιά θα είναι το πρώτο τους), έχοντας παράλληλα την αίγλη μιας διοργάνωσης που θα αναδείξει αθλητές των μικρών ηλικιών.

Πρώτο σπριντ για τους μικρούς αθλητές των οκτώ ομάδων θα δοθεί την Κυριακή (4/11) και ώρα 10:30 στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας.

Για την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα μας που έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, θα αντιμετωπίσει τον ΑΝΟ Γλυφάδας, μια παραδοσιακή ομάδα του χώρου που έχει αναδείξει και συνεχίζει να αναδεικνύει μεγάλους αθλητές. Την ίδια ώρα ο «αυτοκράτορας» του ελληνικού πόλο Εθνικός θα κοντραριστεί με τον πάντα δυνατό στις ηλικιακές ομάδες και όχι μόνο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

Στις 11:45 ο λαοφιλής και πολύ δυνατός στα ηλικιακά πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, Παναθηναϊκός, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά με αντίπαλο το φιλόδοξο ΣΚ Ροή, ενώ την ίδια ώρα μια άλλη ομάδα των Δυτικών Προαστίων, ο ΓΣ Περιστερίου, θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Καστέλλας. Οι δύο ομάδες έχουν συμμετοχές σε πολλά τουρνουά, σημειώνοντας μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής

Κυριακή 4/11

10:30 ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΕ Χαϊδαρίου

10:30 ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – Εθνικός

11:45 Παναθηναϊκός – ΣΚ Ροή

11:45 ΓΣ Περιστερίου – ΑΟ Καστέλλας

Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν με διαιτητές του ΣΕΔΥ και γραμματεία, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους ανθρώπους όλων των σωματείων που αποδέχθηκαν την πρόσκληση για τη δημιουργία ενός μεγάλου τουρνουά. Ευχόμαστε στους μικρούς αθλητές και στους προπονητές τους να έχουν μια καλή χρονιά, με όμορφους αγώνες στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι.

Πηγή: aexaidariou.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA