Έρχεται για να ενισχύσει τον ΑΝΟΓ η Κιάρα Φράνκι!

by ORESTIS KANELLOPOULOS

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΝΟ Γλυφάδας, με την ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου να έχει ως πρώτο στόχο της σεζόν τα προκριματικά του LEN Champions League στις 22-24 Σεπτεμβρίου.

Την προσπάθεια αυτή αναμένεται να ενισχύσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και παράλληλα δεύτερη ξένη αθλήτρια, η Κιάρα Φράνκι, η οποία αγωνίζεται ως αμυντική με ύψος 1.88, ενώ έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ και αποφοίτησε από το UC San Diego, ύστερα από μια αξιοπρόσεκτη καριέρα στο NCAA.

Ακόμη, η Αμερικανίδα αμυντική δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΑΝΟΓ, ωστόσο αναμένεται να γίνει άμεσα και ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Πρόκειται για μια δυνατή αθλήτρια, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι παράλληλα με την υδατοσφαίριση εκπροσωπούσε το UC San Diego και στην κολύμβηση, αποτελώντας μια ιδιαίτερα γρήγορη κολυμβήτρια που έχει ως αθλητικό πρότυπο την Κέιτι Λεντέκι. Μάλιστα, ο πατέρας της, Ράντι Φράνκι, υπήρξε επίσης τόσο πολίστας στη θέση του τερματοφύλακα, όσο και κολυμβητής στο UC San Diego, επομένως το… DNA μίλησε στην περίπτωση της ταλαντούχας, Κιάρα.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA