Για δεύτερη διαδοχική σεζόν το νέο σύστημα διεξαγωγής της Α2 κατηγορίας ανδρών προσφέρει συγκινήσεις, μέσω των αμφίρροπων αναμετρήσεων των 16 ομάδων, ενώ φέτος τα αποτελέσματα έχουν έως σήμερα μεγάλες εκπλήξεις.

Σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει σταδιακά περισσότερης αποδοχής από το φίλαθλο κοινό της υδατοσφαίρισης δεν μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό το ότι η διοργανώτρια αρχή της Α2, δηλαδή η Κολυμβητική Ομοσπονδία επιτρέπει να τελούνται αγώνες, ενόσω δεν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα, για δεύτερη φορά φέτος εξ όσων γνωρίζουμε, σε σημαντική αναμέτρηση του πρωταθλήματος δεν υπήρχαν επόπτες γραμμής και μάλιστα σε έναν αγώνα, ο οποίος προσέλκυσε τον κόσμο στο κολυμβητήριο.

Φυσικά, μιλάμε για την αναμέτρηση των ομάδων του Παναθηναϊκού με τον Ηλυσιακό, δηλαδή δύο ιστορικά σωματεία που κοσμούν την κατηγορία.

Το παιχνίδι μεταξύ τους το Σάββατο δεν είχε επόπτες γραμμής με συνέπεια όχι μόνο να αναγκάζονται οι προπονητές να πετούν τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο στις αλλαγές κατοχής, αλλά παράλληλα να αφήνεται εκτεθειμένο αρκετές φορές το διαιτητικό δίδυμο.

Η πρώτη αναμέτρηση που είχαμε πληροφορηθεί για την απουσία εποπτών ήταν ανάμεσα σε Νηρέα Χαλανδρίου και Ιωνικό, ενώ ο διάολος έσπασε το ποδάρι του στο συγκεκριμένο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηλυσιακό να μετρηθούν ως κανονικά γκολ που ενδεχομένως η μπάλα να μην είχε περάσει τη γραμμή.

Δεν υπήρξε φυσικά, κάποια επίσημη απάντηση για το συγκεκριμένο συμβάν, όμως εφόσον επαναλαμβάνεται τότε δεν αποτελεί παράληψη, αλλά σκόπιμη ενέργεια, που δείχνει κανέναν σεβασμό προς τις ομάδες και τους αθλητές τους που παλεύουν για το καλό του αθλήματος υπό αντίξοες συνθήκες.

Τέλος, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του παραβόλου που πληρώνει η γηπεδούχος ομάδα δεν επιτρέπει τέτοιου είδους παραλείψεις κατά την ταπεινή μας γνώμη.

 

 

Facebook Comments