Αμέσως μετά τη συμμετοχή της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Φερεντσβάρος με επίσημη ανακοίνωση αποχαιρέτησε πλειάδα παικτών που την επόμενη αγωνιστική περίοδο δεν θα φορούν το σκουφάκι της.

Ύστερα από δύο χρόνια στη Βουδαπέστη, ο Γιάννης Φουντούλης αποχαιρετά τη Φερεντσβάρος με την οποία κατέκτησε αρκετά τρόπαια, ενώ ο ουγγρικός σύλλογος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η επιστροφή του Γιάννη Φουντούλη στον Ολυμπιακό είναι ευρέως γνωστή εδώ και καιρό, με τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας να γυρίζει στην Ελλάδα για τον «Θρύλο» και θα φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Θοδωρής Βλάχος βλέπει έναν ακόμη αθλητή που γράφει ιστορία για την ελληνική υδατοσφαίριση τα τελευταία χρόνια να επιστρέφει στις τάξεις της ομάδας και ο Ολυμπιακός φαντάζει πανίσχυρος για του χρόνου, ενώ μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα «δέσει» αυτό το εντυπωσιακό σύνολο.

Τις επόμενες ώρες, ο Ολυμπιακός, θα ανακοινώσει την επιστροφή του αρχηγού της Εθνικής, ενώ θα ακολουθήσει ο Χριστόδουλος Κολόμβος. Επίσης, δεν αποκλείεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο στα «ερυθρόλευκα» να ντυθεί ο νεαρός, Νικόλας Γκίλλας, από τον ΝΟ Χίου, ενώ ακούγεται έντονα το όνομα του Κώστα Γούβη από τον ΝΟΒ, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάτι οριστικό ακόμη.

Facebook Comments