Επιβεβαίωση: Έρχεται για τον Εθνικό Πειραιά ο Σάβελιτς!

by Aquafeed 24

Ακόμη μια σημαντική είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το Aquafeed24, όσον αφορά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα και την Α1 ανδρών ο Νίκολα Σάβελιτς.

«Ψήνεται» για Ελλάδα ο Νίκολα Σάβελιτς!

Για όλες τις ειδήσεις που διαβάζετε υπάρχει έρευνα και όχι σκεπτικό «λοταρίας», οπότε είμαστε πια σε θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο νεαρός Μαυροβούνιος διεθνής που έγινε σταρ στις ΗΠΑ και το NCAA, Νίκολα Σάβελιτς, έρχεται σύντομα στην Ελλάδα για τον Εθνικό Πειραιά.

Η διοίκηση του «Αυτοκράτορα» κατάφερε να υλοποιήσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή, η οποία θα ανεβάσει το επίπεδο για την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Σάβελιτς έχει την ποιότητα για να βοηθήσει τους «κυανόλευκους» και παράλληλα είχε μεγάλη επιθυμία να έρθει στη χώρα μας.

Μετά το δημοσίευμα του Aquafeed24 στις 16 Δεκεμβρίου και άλλες ομάδες της Α1 εκτός του Εθνικού Πειραιά επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον παίκτη, ωστόσο δεξιόχειρας περιφερειακός επέλεξε τους «κυανόλευκους» για να επιστρέψει σε ευρωπαϊκά ύδατα, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο NCAA.

Το σημαντικότερο επίτευγμα του στα χρόνια του στο NCAA είναι η κατάκτηση του Cutino Award το 2020, ένα βραβείο που έχει κατακτήσει στο παρελθόν ο Ντίνος Γενηδουνιάς, η Στεφανία Χαραλαμπίδη και η Άσλεϊ Τζόνσον. Ο Μαυροβούνιος άσος σκόραρε στις ΗΠΑ περίπου 200 γκολ σε πέντε σεζόν και ήταν απόλυτος πρωταγωνιστής για το Πανεπιστήμιο του. Πριν από λίγες ημέρες συμμετείχε με το UCLA στα τελικά του NCAA, οπότε είναι προπονημένος και έτοιμος να μπει στη δράση.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA