Επιβεβαίωση #AQF24: Στην ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Παππάς!

by Aquafeed 24

Ακόμη μια επιβεβαίωση για το #AQF24, καθώς ο  22χρονος Έλληνας περιφερειακός, Aλέξανδρος Παππάς, θα αγωνιστεί με το σκουφάκι της ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με την ομάδα του δικεφάλου να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του ταλαντούχου αθλητή.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Παππάς!

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Παππά. Ο 22χρονος (18/09/2001) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους πολίστες της γενιάς του. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του ΝΟ Χίου, λαμβάνοντας πολύτιμες εμπειρίες από την κορυφαία κατηγορία.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξανδρος Παππάς δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ περήφανος που θα αγωνιστώ για την ΑΕΚ, ένα σωματείο με τεράστιο όνομα και ιστορία. Από την μεριά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεων που υπάρχουν όταν είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου, ελπίζοντας ότι η συνεισφορά μου θα βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους πρωταρχικούς της στόχους. Εύχομαι η χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, χωρίς τραυματισμούς προκειμένου να φτάσουμε όλοι μαζί την ΑΕΚ όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA