Επιβεβαίωση #AQF24: Στη Χίο ο Αμερικανός πορτιέρε Άντριαν Βάινμπεργκ και δύο Ιάπωνες διεθνείς!

Τρεις αθλητές με εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό, καθότι αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΝΟ Χίου

by Aquafeed 24

Αρκετά διαφοροποιημένη θα είναι η σύνθεση του Ναυτικού Ομίλου Χίου στην επανέναρξη της της Α1 κατηγορίας ανδρών το επόμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου, καθώς η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επιχείρησε να ενισχυθεί και το έπραξε, με στόχο να διεκδικήσει μια άνετη παραμονή στα «μεγάλα σαλόνια», όπως αξίζει στην ιστορία του Ομίλου.

Από τις 19 Δεκεμβρίου, το #AQF24 είχε ενημερώσει τον κόσμο της ελληνικής υδατοσφαίρισης ότι η Χίος έχει τείνει χείρα συνεργασίας στον Αμερικανό πορτιέρε, Άντριαν Βάινμπεργκ, έναν άκρως ταλαντούχο τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίστηκε με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Βάινμπεργκ, αμέσως μετά τη λήξη της κορυφαίας διοργάνωσης, πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα και έχει ήδη ενσωματωθεί ήδη στην ομάδα του ΝΟ Χίου, επιβεβαιώνοντας την έρευνα του #Aquafeed24.

ΝΟ Χίου: Ανακατατάξεις στο «Νησί της Μαστίχας» – Στο στόχαστρο σπουδαίο όνομα για κάτω από τα γκολπόστ

Ο ΝΟ Χίου, όμως, δεν έμεινε μόνον εκεί, καθώς στη σύνθεσή του θα βρίσκονται ακόμη δύο ξένοι αθλητές, ερχόμενοι από… Ιαπωνία μεριά και πιο συγκεκριμένα ο περιφεριακός, Κιγιόμου Ντάτε, βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας, που αγωνίστηκε επίσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Ακόμη, ένα επιθετικό «όπλο», ο Σείγια Αντάκι, με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Βολτυράκη, με τον Αντάκι να… μνημονεύεται ακόμη για τα επτά γκολ που είχε πετύχει κόντρα στις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2017. Μάλιστα, ο Αντάκι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη ρουμανική Οραντέα.

Έτσι λοιπόν, τρεις αθλητές με εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό, καθότι αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΝΟ Χίου που θα είναι ενισχυμένος στην επανεκκίνηση της Α1 ανδρών.

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA