ΝΟ Χίου: Ανακατατάξεις στο «Νησί της Μαστίχας» – Στο στόχαστρο σπουδαίο όνομα για κάτω από τα γκολπόστ

by Μάνος Φυρογένης

Στο «νησί της μαστίχας» έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να παραμείνουν στα… σαλόνια της ελληνικής υδατοσφαίρισης όπου βρίσκονται ανελλιπώς πάνω από 60 χρόνια τώρα. Και για το λόγο αυτό έχουν βαλθεί να πάρουν γενναίες αποφάσεις και να διαφοροποιήσουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να πετύχουν το στόχο τους.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, οι Χιώτες δεν θα συνεχίσουν με τους δύο ξένους που πορεύτηκαν στην πρώτη φάση. Ο σκοπός της ύπαρξης ξένων σε μια ομάδα, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή δεν έχει βλέψεις να «χτυπήσει» τους… μεγάλους, είναι για να την ανεβάζουν επίπεδο. Και κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τους Τσικοβάνι και Γκάγκουλιτς αυτό το γεμάτο υποχρεώσεις δίμηνο.

Από εκεί και πέρα στο «νησί της μαστίχας» ψάχνουν τους αντικαταστάτες τους, θέλοντας να κάνουν το step up και να μην κινδυνέψουν με τον υποβιβασμό. Για το λόγο αυτό «κοιτάζουν» αρχικώς την αναβάθμιση, ποιοτική αλλά και ποσοτική, έχοντας στο στόχαστρο ένα σπουδαίο όνομα με λαμπρό μέλλον.

Ο δίμετρος βασικός γκολκίπερ των ΗΠΑ και συμπαίκτης του Παπανικολάου στο NCAA, Άντριαν Βάινμπεγκ, αποτελεί το διακαή πόθο με τον ΝΟ Χίου να βολιδοσκοπεί για την ώρα τις προθέσεις του και να «τσεκάρει» τις πιθανότητές του.

Ένα άλλο όνομα που έχει ακουστεί στη Χίο είναι αυτό του Ιάπωνα Κιγιόμου Ντάτε. Ο 26χρονος δεξιόχειρας, διεθνής με τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου και μένει να φανεί αν στο νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου, ακολουθήσουν το παράδειγμα του Υδραϊκού που έκανε την αντεπίθεση και πρόλαβε την 4άδα με τους Σουζούκι και Τακάτα στο ρόστερ του.

Αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση για τους Χιώτες λοιπόν που… σαρώνουν και την Α2 για αξιόλογες περιπτώσεις. Στη Β’ φάση της Α1 πόλο ανδρών, οι Χιώτες ξεκινούν από την προτελευταία θέση του G2 ομίλου με 6 βαθμούς, έχοντας από κάτω μόνο τον ΟΦΘ και σε απόσταση αναπνοής τον ΝΟ Πατρών (9β.), τον ΝΟ Χανίων (8β.) και την ΑΕΚ (7β.)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA