Επιβεβαίωση #AQF24: Ντύνεται στα κυανόλευκα η Σοφία Τορνάρου!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Απόλυτη επιβεβαίωση των πληροφοριών του #AQF24 με την νεαρή και πολυδιακεκριμένη πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού να ντύνεται πλέον στα «κυανόλευκα» και να ανακοινώνεται από τον Εθνικό Πειραιά ως μια από τις σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Στέφανου Λέανδρου, ιδίως όσον αφορά τις ικανότητες της στην άμυνα, αλλά και την σταθερότητα της στην επίθεση.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

«Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της 19χρονης διεθνούς αθλήτριας, Σοφίας Τορνάρου!

Γεννημένη το 2004, η Σοφία Τορνάρου αγωνίζεται ως αμυντικός και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, τόσο στην διασυλλογική διοργάνωση του Champions League Γυναικών, όσο και σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα με τις μικρές Εθνικές ομάδες! Με εξίσου πολλές δυνατότητες και στην θέση της φουνταριστού, η Σοφία Τορνάρου μετρά ήδη πολλές επιτυχίες και διακρίσεις με τον Ολυμπιακό, όπως 3 Νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο 2021-2022-2023), έχοντας αγγίξει και την κορυφή της Ευρώπης και κατακτήσει δις το Champions League και LEN Super Cup τις ίδιες χρονιές. Φορώντας το «κυανόλευκο» σκουφάκι, η 19χρονη διεθνής αθλήτρια – η οποία έχει να επιδείξει επίσης 2 Ασημένια Παγκόσμια μετάλλια με την Εθνική Νεανίδων και Νέων Γυναικών και πληθώρα Χρυσών μεταλλίων σε επίπεδο ακαδημιών – έρχεται να προσθέσει ποιότητα στο σύνολο του Στέφανου Λέανδρου, ενισχύοντας σημαντικά την άμυνα και την επίθεση του Εθνικού Πειραιά με την εμπειρία και την δυναμικότητα της.

Ερχόμενη σε συμφωνία με τους διοικητικούς υπεύθυνους του τμήματος και με την υπογραφή του συμβολαίου της, η Σοφία Τορνάρου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη για την καινούργια αυτή αρχή. Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση του Εθνικού Πειραιά και το προπονητικό team για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον Στέφανο Λέανδρο, τους συνεργάτες του αλλά και όλα τα κορίτσια της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε την καλύτερη δυνατή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε, με υγεία πάνω από όλα»!

Ο Εθνικός Πειραιά καλωσορίζει την Σοφία Τορνάρου στην «κυανόλευκη» οικογένεια»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA