Επιβεβαίωση #AQF24: Καταφθάνει στην Ελλάδα για το Περιστέρι ο Σαμ Ναγκλ!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η πρώτη επίσημη μεταγραφή του 2023 και μαζί, της Β’ Μεταγραφικής Περιόδου είναι γεγονός και μάλιστα, έρχεται εκ… Αυστραλίας. Όπως σας είχε γνωστοποιήσει αποκλειστικά το #Aquafeed24, η ομάδα του Κώστα Λούδη ενισχύεται περαιτέρω και προσθέτει στο δυναμικό της τον Αυστραλό φουνταριστό, Σαμ Ναγκλ!

Ο 24χρονος διεθνής καταφθάνει σήμερα κιόλας – Τρίτη 03/01 στην Αθήνα, ξεκινώντας άμεσα την διαδικασία ενσωμάτωσης του στο σύνολο του Περιστερίου, αποτελώντας έτσι τον δεύτερο ξένο αθλητή των «κυανοκίτρινων» και ενισχύοντας περαιτέρω τα 2μ της επίθεσης για την ομάδα του Κώστα Λούδη.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΣ Περιστερίου:

«Μέλος του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Περιστερίου είναι και επίσημα ο Σάμουελ Γουίλιαμς Ναγκλ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περίοδο 2022-2023!

Ο Αυστραλός φουνταριστός συμφώνησε με τους «κυανοκίτρινους» και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Κώστα Λούδη, προκειμένου να υλοποιήσει τους στόχους της. Ο Σάμουελ Γουίλιαμς Ναγκλ αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (3/1).

Το βιογραφικό του

Ο Σάμουελ Γουίλιαμ Ναγκλ γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1998 και αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού. Αποφοίτησε από το κολλέγιο Santa Barbara στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αυστραλίας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA