Ακόμη μια επιβεβαίωση για το Aquafeed24 – καθώς οι πληροφορίες που «έφερναν» τον Κώστα Βαμβακάρη στον ΑΟΠ Φαλήρου επισημοποιήθηκαν μέσω ανακοίνωσης του συλλόγου, ενώ ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούταν στην Αίγυπτο επιστρέφει σε «πάτρια εδάφη» τόσο ως επικεφαλής προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟΠΦ, όσο και ως τεχνικός διευθυντή του τμήματος.

Η ανακοίνωση:

Το τμήμα υδατοσφαίρισης με προοπτική και όραμα, θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά, με τον Κώστα Βαμβακάρη,
τεχνικό διευθυντή του τμήματος και προπονητή της ανδρικής του ομάδας, στην Α1 εθνική κατηγορία.

Ο Αθλητικός Όμιλος Π. Φαλήρου ανακοινώνει ότι το τμήμα υδατοσφαίρισης θα συνεχίσει
με προοπτική και όραμα την επόμενη αθλητική χρονιά, στην κατηγορία των ανδρών της Α1
εθνικής κατηγορίας, με τεχνικό διευθυντή του τμήματος και επικεφαλής της ανδρικής του ομάδας τον Κώστα Βαμβακάρη, έναν ιδιαίτερα καταξιωμένο και έμπειρο προπονητή, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, με πλούσιο, πολυετές και ουσιαστικό προπονητικό έργο στον χώρο της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Έχει διαγράψει σπουδαία προπονητική καριέρα, έχοντας εργαστεί ως Ομοσπονδιακός
τεχνικός στην εθνική ομάδα ανδρών της Ελλάδας, στην εθνική γυναικών της Μεγάλης Βρετανίας με μεγάλη επιτυχία, ενώ το διεθνές ταξίδι του συνεχίστηκε στην τουρκική Ανταλάρ. Εν συνεχεία, ο έμπειρος προπονητής επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Εθνικό Πειραιά, με τον οποίο συμμετείχε στα ευρωπαϊκά κύπελλα και τελευταίος του σταθμός πριν τον Α.Ο.Π Φαλήρου ήταν αρχικά η εθνική ομάδα ανδρών της Αιγύπτου, αλλά και ο αιγυπτιακός σύλλογος της Αλ Αχλί, στον οποίο είχε σημαντικό ρόλο ως τεχνικός διευθυντής και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας.

Ο Κώστας Βαμβακάρης και το έμψυχο δυναμικό του τμήματος, με την αμέριστη στήριξη του Δ.Σ, θα επιχειρήσουν την ενίσχυση και καλύτερη οργάνωση του τμήματος με έμφαση στις υποδομές και προσήλωση στις αρχές του ερασιτεχνικού, ποιοτικού και οργανωμένου αθλητισμού.