Επιβεβαίωση: Αποχαιρέτισε Σαλάχα, ανακοίνωσε Ανδρεάκο ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Πλήρης επιβεβαίωση της έρευνας του Aquafeed24, καθώς την Τετάρτη ο ΑΝΟ Γλυφάδας ανακοίνωσε τόσο την αποχώρηση του Ορέστη Σαλάχα από τον πάγκο της γυναικείας ομάδας, με τον νεαρό προπονητή να αναλαμβάνει πόστο στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Κίνας μαζί με τον Χάρη Παυλίδη και τον Κωστή Χατζηδάκη.

Παράλληλα, όπως σας ενημερώσαμε, ο Θοδωρής Ανδρεάκος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΑΝΟΓ και θα οδηγήσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Η ανακοίνωση: 

Ημέρα ανακοινώσεων η χθεσινή για την γυναικεία ομάδα πόλο του ομίλου.
Οπως είναι γνωστό πλέον, ο Ορέστης Σαλάχας δέχτηκε μια πολύ καλή πρόταση από την εθνική ομάδα της Κίνας, την οποία αποδέχτηκε. Η διοίκηση του ΑΝΟΓ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΑΝΟΓ αποχαιρετούν τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο Ορέστη Σαλάχα. Ορέστη σε ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική μέχρι σήμερα συνεργασία μας και σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα σου προσπάθεια.

Η διοίκηση του ΑΝΟΓ κινήθηκε πολύ γρήγορα για την αντικατάσταση του Ορέστη. Χθες λοιπόν το βράδυ μετά την απογευματινή προπόνηση, παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής στα κορίτσια. Πρόκειται για τον Θοδωρή Ανδρεάκο, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει το σκουφάκι του ΑΝΟΓ και τα τελευταία 7 χρόνια ήταν ο προπονητής της ομάδας του Χαιδαρίου.

Η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΝΟΓ καλωσορίζουν τον Θοδωρή Ανδρεάκο στον όμιλο. Ο Θοδωρής θα αναλάβει από αύριο την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA