Πέρασε από χίλια κύματα και εν τέλει τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση των τριών ταλαντούχων αθλητών της εθνικής ομάδας καταδύσεων.

Οι αθλητές του Πέτρου Φυρίγου είχαν ειδοποιηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα να πάνε στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι εγκαταστάσεις δεν άνοιξαν για αυτούς, καθώς είχε προκληθεί πρόβλημα στον μηχανισμό θέρμανσης της δεξαμενής. Κανείς τότε, δεν είχε ενημερώσει τα παιδιά για το πρόβλημα, ωστόσο η διοίκηση του ΟΑΚΑ τόνισε ότι είχε ενημερώσει την ΚΟΕ.

Θάνος Τσιρίκος, Νίκος Μόλβαλης και Θεόφιλος Αυθίνος προπονήθηκαν τη Δευτέρα, χρησιμοποιώντας και το γυμναστήριο στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο, ενώ η δεξαμενή επέστρεψε σε καλή θερμοκρασία.

Φυσικά, αυτή η εβδομάδα της καθυστερημένης επιστροφής των αθλητών στις προπονήσεις έφερε αντιδράσεις, καθώς οι τρεις οικογένειες έκαναν αγώνα για να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα, ενώ την προηγούμενη Δευτέρα ανέβηκαν έως το ΟΑΚΑ και περίμεναν να ανοίξει η πόρτα για τα παιδιά. Τέλος καλό, όλα καλά και ας ελπίσουμε η Εθνική ομάδα καταδύσεων να μη συνεχίσει να αποτελεί τον φτωχό συγγενή των υδάτινων αθλημάτων.

Σημειώνεται ότι Τσιρίκος και Μόλβαλης θα παλέψουν για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά.

 

Facebook Comments