Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών δεν έχει τελειώσει ακόμη, η ΚΟΕ προτίθεται να το πραγματοποιήσει το καλοκαίρι, παρότι ελλοχεύουν διάφοροι κίνδυνοι που πηγάζουν από τη στάση των σωματείων και κατά πόσο θα συμπλεύσουν, ώστε να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Παρ’όλα αυτά, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει ήδη να δείχνουν ενδιαφέρον προς παίκτες που επιθυμούν να αποκτήσουν, ενώ και ομάδες του εξωτερικού που έχουν τελειώσει τα δικά τους πρωταθλήματα ρίχνουν ματιές στην ελληνική αγορά.

Η Νις από τη Γαλλία, που εδρεύει στη Νίκαια, έχει κάνει πρόταση στον περιφερειακό του ΠΑΟΚ, Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στον «Δικέφαλο» υπό τις οδηγίες αρχικά του Πάνου Βέργου και εν συνεχεία του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου. Το γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε άνοδο. Δεν έχουν όλες οι ομάδες την ίδια οικονομική ευχέρεια με τη Μαρσέιγ ή το Στρασβούργο, ωστόσο το επίπεδο θα είναι υψηλότερο σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια και παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για παίκτες από την υπόλοιπη Ευρώπη να πάρουν δυνατά παιχνίδια. Στο γαλλικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε και φέτος ο Χρήστος Παπαποστόλου και πιο συγκεκριμένα φοράει το σκουφάκι της Λιλ.

Φυσικά, όσο το πρωτάθλημα δεν τελειώνει οριστικά, ο παίκτης δεν μπορεί παρά να περιμένει τον σύλλογο του, ενώ το δελτίο του ανήκει στη Βουλιαγμένη που έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Την ίδια ώρα και ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει να χτυπά «πόρτες» στην αγορά των παικτών.

Facebook Comments