Επιστροφή στις νίκες και πρόκριση για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών!

by Aquafeed 24

Δεν πέρασαν πολλές ώρες για να βουτήξει ξανά στην πισίνα η Εθνική ομάδα Νέων ανδρών, καθώς το πρόγραμμα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ποντνγκόριτσα είναι απαιτητικό και οι νεαροί διεθνείς φόρεσαν μαγιό και σκουφάκια για να αντιμετωπίσουν τη Γερμανία στις 10:00.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα επέστρεψε στις νίκες με σκορ 13-4 και με αυτόν τον τρόπο κατέλαβε τη 2η θέση στο Γκρούπ Γ, κάτι που σημαίνει ότι στη συνέχεια θα παίξει κόντρα σε Μάλτα ή Ολλανδία στη φάση των «16», για να δει μέχρι που μπορεί να φθάσει σε αυτή τη διοργάνωση.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τη Γερμανία και με δεδομένο ότι αυτή διεξήχθη σε άκρως… πρωϊνή ώρα, οι Έλληνες επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και έφθασαν σε μια άνετη νίκη, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη διαφορά ποιότητας με τον αντίπαλο. Ο Ηλίας Μαχαίρας ζήτησε να «χτυπήσουν» στην κόντρα και να παίξουν ελεύθερα και οι νεαροί διεθνείς σκόραραν αρκετά για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει συσπείρωση και αυτή η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει, παίζοντας ο ένας για τον άλλον μέχρι το τέλος.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA