Επιστροφή στην Α1 ύστερα από 5 χρόνια για τη Μπενέκου!

by Aquafeed 24

Το ντεμπούτο της με το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς πραγματοποίησε το Σάββατο κόντρα στη Βουλιαγμένη η Άλκηστη Μπενέκου.

Η διεθνής αθλήτρια βοήθησε τα μέγιστα με την απόδοσή της στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη, παρότι είχε συμμετάσχει σε μόλις τρεις προπονήσεις των «κυανόλευκων» με την επιστροφή της από τις ΗΠΑ.

Η Άλκηστη Μπενέκου μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος, τόσο για την επιστροφή της στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για την έως τώρα προσαρμογή της στην ομάδα.

«Ο αγώνας με τη Βουλιαγμένη ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα ύστερα από πέντε χρόνια που έλειπα στις ΗΠΑ. Είναι πολύ διαφορετικό το αγωνιστικό στυλ, καθώς στις ΗΠΑ είναι πιο Physical σε σύγκριση με τη χώρα μας που στηρίζεται περισσότερο στην τακτική. Επομένως ήταν ένας αγώνας προσαρμογής για εμένα.

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και έδειξε πάθος από την αρχή έως το τέλος, κάτι που είναι πολύ θετικό! Έγιναν ορισμένα λάθη σε άμυνα και επίθεση, σε κρίσιμα σημεία, καθώς επίσης δεν εκμεταλλευτήκαμε ευκαιρίες που είχαμε και θα μπορούσαν να μας είχαν δώσει τη νίκη. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ το κλίμα της ομάδας και τα κορίτσια με έχουν βοηθήσει στο να προσαρμοστώ. Είμαι πολύ αισιόδοξη για ο,τι ακολουθεί, διότι η ομάδα έχει πολύ καλή ψυχολογία.

Είμαστε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη, 21/11, 17:30), βλέπουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και προετοιμαζόμαστε με τον ανάλογο τρόπο».

Photo credits: ethnikos.org / Manos Chaldaios

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA