Κουντουδιός στο Aquafeed24: «Ήμασταν καλύτεροι στα Χανιά»!

by Aquafeed 24

Σε μια αγωνιστική με αρκετά αποτελέσματα που προκάλεσαν έκπληξη, η αναμέτρηση ΝΟ Χανίων – Εθνικός Πειραιώς συγκέντρωσε τα βλέμματα, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα παραλειπόμενα του αγώνα που έγιναν κατά τη διάρκεια αυτού αλλά και με τη λήξη του παιχνιδιού.

Σε δηλώσεις τους ο προπονητής του ΝΟΧ, Ηλίας Μαχαίρας και ο περιφερειακός της ομάδας, Αντώνης Χαριτάκης εξέφρασαν παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, ο οποίος έληξε 8-8.

Παράπονα, ωστόσο, έχει και η πλευρά του Εθνικού Πειραιώς, με το Aquafeed24.com να έρχεται σε επικοινωνία με τον προπονητή του «Αυτοκράτορα», Φάνη Κουντουδιό, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την αναμέτρηση:

«Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ! Σε κάποιες στιγμές, όμως, δεχθήκαμε επιπόλαια γκολ, ενώ πριν το τέλος δεν σκοράραμε σε ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι και τα διαιτητικά λάθη έφεραν στο παιχνίδι αυτό το αποτέλεσμα, αφού στο τέταρτο οκτάλεπτο παίζαμε χωρίς αμυντικούς (σ.σ Είχαν αποβληθεί ο Μπεριστιάνος και ο Πρωτοψάλτης), χωρίς τον φουνταριστό μας (σ.σ Είχε αποβληθεί από το 3ο οκτάλεπτο ο Φώσκολος με τρεις ποινές) και συνεχώς με παίκτη λιγότερο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA