Στις προπονήσεις μπαίνει η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία επιστρέφει στο Σεράφειο κολυμβητήριο.

Οι αθλητές του Γιάννη Κατρουζανάκη θα επανέλθουν στις προπονήσεις και μένει να δούμε τι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών, εάν και πως θα γίνει, κάτι που ισχύει για όλες τις ομάδες.

Η ανακοίνωση:

«Η ώρα της επιστροφής στην πισίνα για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου έφτασε! Ο Απόλλων Σμύρνης γυρίζει αύριο στις 18:30 στο προπονητικό του «σπίτι», το Σεράφειο κολυμβητήριο, όπου και είναι προγραμματισμένη η πρώτη ομαδική συγκέντρωση της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» μετά από διάστημα σχεδόν 2.5 μηνών.
Παρουσία γιατρού και αφού προηγουμένως ακολουθήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τόσο από τους ανθρώπους του κολυμβητηρίου όσο, βεβαίως, και από την ομάδα, οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης θα πέσουν ξανά στο νερό ξεκινώντας τις ατομικές προπονήσεις τους, υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Κατρουζανάκη και των βοηθών του Χρήστου Μπάκα και Δημήτρη Μιτελούδη.
Η αναμονή τελείωσε. Οι «κυανόλευκοι» γυρίζουν στο φυσικό τους στοιχείο για προετοιμασία εναρμονισμένη με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ και της ΚΟΕ».

Πηγή: apollongs.gr

Facebook Comments