Ύστερα από ένα έτος απουσίας, ο Ευάγγελος Δουδέσης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς αναλαμβάνει εκ νέου τη γυναικεία ομάδα της Πόλαρ Μπίαρς.

Την περυσινή σεζόν, ο Έλληνας τεχνικός αποχαιρέτισε τον σύλλογο με σκοπό να αφοσιωθεί πλήρως στην εθνική Ολλανδίας των γυναικών, όπου έχει σημαντικό ρόλο στο τεχνικό επιτελείο. Οι «Οράνιε» προετοιμάζονται για το Προολυμπιακό τουρνουά και θέλουν να επιστρέψουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Τόκιο το 2021.

Με τον Προολυμπιακό να μετατίθεται για τον Ιανουάριο, ο Δουδέσης μπορεί πια να βρίσκεται και στις δύο ομάδες, με την ολλανδική Ομοσπονδία και τον σύλλογο να έρχονται σε συνεννόηση.

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας προπονητής μεταμόρφωσε τη γυναικεία ομάδα σε ένα σύνολο πρωταθλητισμού, καθώς την πήγε σε τρεις τελικούς πρωταθλήματος με μια κατάκτηση και σε δύο τελικούς κυπέλλου, επίσης με μια κατάκτηση.

Όσο για τον στόχο του, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι το 2023 η Πόλαρ Μπίαρς να βρίσκεται στις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες στηριζόμενη σε αθλήτριες από τις ακαδημίες της, αλλά και να αγωνίζεται με το δικό της αγωνιστικό στυλ.

Facebook Comments