Η πιο δημοφιλής ομάδα της άτυπης μεταγραφικής περιόδου είναι η Μαρσέιγ, η οποία έχει εκδηλώσει την πρόθεση της να βάλει λεφτά για να ενισχυθεί και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την απόκτηση του Άντριγια Πρλαΐνοβιτς.

Την ώρα που οι Γάλλοι παλεύουν για το ναι του Άντρο Μπούσλιε, διέρρευσε σε ΜΜΕ του Μαυροβουνίου ότι ο σπουδαίος τερματοφύλακας, Μίλος Σκεπάνοβιτς, επί χρόνια βασικός στην εθνική της χώρας του, αναλαμβάνει τη Μαρσέιγ ως πρώτος προπονητής, μετά τη θητεία του ως παίκτης στην ίδια ομάδα.

Η πλούσια καριέρα του Μαυροβούνιο πορτιέρε φθάνει στο τέλος της και όλα συγκλίνουν στο να αντικαταστήσει τον Μάρκο Αμαρντέλ στον πάγκο των Γάλλων, ενώ τον Ιανουάριο βοήθησε τον Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς στην εθνική ομάδα ανδρών, στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, όπου οι Μαυροβούνιοι κατέκτησαν το χάλκινο.

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το επαγγελματικό σκουφάκι του, ο Σκεπάνοβιτς βρήκε τον επόμενο ρόλο του στο άθλημα και απομένουν οι υπογραφές για να είναι επίσημα προπονητής της Μαρσέιγ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη συνδέεται το όνομα του τερματοφύλακα Ντέγιαν Λάζοβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στη Μπούντβα για να παίξει στη Μαρσέιγ. Ο θηριώδης τερματοφύλακας είναι πιθανό να μεταγραφεί στους Γάλλους, ενώ εκεί αγωνίζονται ήδη ο Μπόγκνταν Τζούρτζιτς και ο Ούρος Τσούσκοβιτς, για τους οποίους ο Σκεπάνοβιτς θα λειτουργήσει ως μέντορας. Υπενθυμίζεται ότι το 2019 η Μαρσέιγ κατέκτησε το Γιούρο Καπ.

 

 

Facebook Comments