Επιστολή διάψευσης από τον Φίλιπ Φιλίποβιτς για τη Νόβι Μπέογκραντ!

by Aquafeed 24

Πριν από λίγες ημέρες ο σερβικός Τύπος και συγκεκριμένα η novosti.rs παρουσίασε ως δεδομένη τη συμφωνία του Φίλιπ Φιλίποβιτς με τη Νόβι Μπέογκραντ, παρότι ο θρύλος του αθλήματος είχε ανακοινώσει στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου ότι θα αποσυρθεί με το σκουφάκι του Ολυμπιακού στο τέλος της σεζόν.

Σερβικό δημοσίευμα συνδέει τον Φιλίποβιτς με τη Νόβι Μπέογκραντ!

Εν τούτοις, με επιστολή του προς τη novosti.rs ο Φίλιπ Φιλίποβιτς διαψεύδει εν μέρει το συγκεκριμένο σενάριο, τονίζοντας ότι αναπαρήχθησαν εσφαλμένες πληροφορίες για την καριέρα του, ειδικότερα από τη στιγμή που γινόταν λόγος για «τελειωμένη υπόθεση». Παρ’όλα αυτά, μέσα στη διάψευση ο Φίλιπ Φιλίποβιτς δεν αποκλείει στο μέλλον να υπάρξει κάποια εξέλιξη όσον αφορά τη διαπραγμάτευση του με τη Νόβι, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ουσιαστικό και ο παίκτης είναι προσηλωμένος στις υψηλές προσδοκίες που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάψευση του Φίλιπ Φιλίποβιτς προς τη novosti.rs:

«Στο κείμενό σας παρουσιάσατε άκαιρες και ελλιπείς πληροφορίες για την περαιτέρω επαγγελματική μου ενασχόληση. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, το συμβόλαιο δεν έχει συναφθεί και από το κείμενό σας οι αναγνώστες μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για μια τελειωμένη υπόθεση, κάτι που δεν ισχύει, θέτοντας έτσι υπό αμφισβήτηση τόσο τα επιχειρηματικά συμφέροντα όσο και τα συμφέροντά μου να επιλέξω χρόνο, τόπο και μέθοδος επικοινωνίας των πληροφοριών που πρέπει να αφορούν την επαγγελματική μου σταδιοδρομία».

Η σημείωση του #AQF24 στο αρχικό δημοσίευμα: «Αναμφίβολα, όταν γίνεται λόγος για αθλητές τέτοιου βεληνεκούς, αποτελεί είδηση και προκαλεί αίσθηση, ωστόσο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ο χρόνος που βγαίνει αυτό το ρεπορτάζ, είναι λίγο πριν τον μεγάλο στόχο της σεζόν και για τις δύο ομάδες και αυτό μας προβληματίζει».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA